Un poliţist local din Constanţa, implicat într-un scandal monstru. O familie întreagă a fost agresată în propria casă

Scandal monstru în localitatea Valu lui Traian din Constanța! O familie a fost agresată în propria casă de mai multe persoane! Printre bătăuși este și un polițist local. Agresorii au sărit gardul și au intrat în casa oamenilor unde i-au bătut, potrivit România TV.

RomaniaTV.net
01 iun. 2020, 09:52
Un poliţist local din Constanţa, implicat într-un scandal monstru. O familie întreagă a fost agresată în propria casă

Scandalul a pornit de la accesul la o casă. Victima, Marius Martin, și fratele lui și-au făcut case în aceeași curte. Casa fratelui său a fost vândută și acum scandalurile se țin lanț între el și noii proprietari. Totul a culminat după construirea unui gard, iar tânărul și părinții lui au fost bătuți chiar în propria casă. Printre agresori este și un polițist local din Valu lui Traian.

Citește și: Declaraţia pe propria răspundere nu mai este necesară la părăsirea localităţii. Pentru ce poţi fi AMENDAT după 1 iunie

”Au venit cei doi fraț, unul lucraeza la locală, la noi la Valu. Ne-a înjurat, au sunat și au venit înca șapte-opt țigani direct în curte au sarit gardul. Ne-au luat la bătaie, aveau și cozi de lemn si de fier și cuțit” , a declarat victima.

În urma agresiunii, mama victimei are două coaste rupte, iar tatăl s-a ales cu mână în ghips. Polițiștii au deschis un dosar penal.

”Trei persoane susțin că ar fi fost lovite, la fața locului am găsit o mașină avariată. Poliția s-a autosesizat și a deschis un dosat penal pentru loviri, violare de domiciliu, dar și distrugere” , a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța.

Tânărul bătut spune că va depune și plângere penală împotriva agresorilor.