Un rocker vindecat de coronavirus a povestit că a ajuns în iad. „Diavolul nu e cool”

Will Carroll, toboşarul trupei Death Angel, a intrat în comă după ce a fost infectat cu coronavirus. După ce şi-a revenit, bărbatul a povestit că a fost în iad, iar diavolul era o femeie care l-a chinuit. Wiil consideră acum că Diavolul nu mai este aşa cool, cum credea iniţial. 

22 mai 2020, 18:58
Un rocker vindecat de coronavirus a povestit că a ajuns în iad. „Diavolul nu e cool”

Trupa Death Angel era în turneu în Europa, în martie, atunci când a izbucnit epidemia de COVID. Din păcate, Will a fost infectat cu coronavirus și a fost internat imediat ce au aterizat în America. În scurt timp, el a intrat în comă, dar a reuşit să își revină după 12 zile.

„Medicii spuneau că este un miracol că mi-am revenit”, a spus artistul, citat de „San Francisco Chronicle”.

Mai mult, rockerul a povestit ce i s-a întâmplat când era în comă.

„Am avut visuri în care părăseam această lume. Am ajuns în iad, pedepsit pentru că sunt un leneș. Acolo, diavolul, care era o femeie, m-a transformat într-un monstru și m-a chinuit. M-am trezit pe patul de spital cu tuburi în mine. Am întrebat-o pe asistentă dacă mai sunt în iad, dar nu mi-a zis nimic!”, a povestit bărbatul.

Trupa în care cântă Will Carroll este una de „satanic metal”, care este un gen extrem de heavy metal, acesta la rândul său fiind o ramură a rock-ului. Bărbatul spune că va asculta în continuare trupe sataniste, dar consideră ca Diavolul nu mai este așa „cool” cum credea el inițial.

Citeşte şi Dezastru în Italia. Un frizer a infectat cu coronavirus 40 de clienţi