Un român a dat „ţeapă” de 33.000 de euro unui restaurant de lux din Germania

Un roman şi cei 400 de invitaţi ai lui la botez  au înşelat cu 33.000 de euro un restaurant de lux, al Hotelului de 5 stele Kempinski, din Gravenbruch, în apropiere de Frankfurt.

RomaniaTV.net
19 mart. 2012, 15:54
Un român a dat „ţeapă” de 33.000 de euro unui restaurant de lux din Germania

Meniul pentru fiecare invitat a costat 100 de euro, iar întreaga factură a petrecerii a fost de 40.000 de euro, dezvăluie HotNews.ro.

Românul care a făcut rezervarea plătise doar un avans de 7.000 de euro. După ce  vesela societate a mâncat, a băut şi a dat, probabil, şi darul, imediat după ce a consumat şi friptura, ca la un semnal, s-a ridicat de la mese şi s-a făcut nevăzută. „Grupul de meseni a părăsit brusc hotelul, bulucindu-se la maşini“, a relatat postul de radio FFH, din Hessen.

Odată cu ei, s-a evaporat şi organizatorul botezului care avut loc în 22 ianuarie. Bărbatul de 29 de ani făcuse sub un nume care s-a dovedit ulterior a fi fals. Sub acest nume, administratia hotelului nu l-a putut gasi, asa incat a alertat politia.
Dupa aproape două luni de căutări, poliţia a reuşit să-l găsească pe suspect, în Frankfurt. El „a fost reţinut miercuri”, se precizează în comunicatul de presă al poliţiei din Südosthessen-Offenbach, dat joi 15 martie.

Avocatul făptaşului a anunţat că acesta „preferă să-şi rezolve direct obligaţiile civile faţă de hotel”. „In ce masură va trebui să răspundă şi penal pentru fapta sa, va decide justiţia”, se mai arată în comunicatul poliţiei germane.