Un român a făcut pana prostului cu elicopterul. A făcut escală la o benzinărie din Curtea de Argeș, după ce a rămas fără combustibil: „A băgat GPL de 50 de lei”

Românul care a reușit să facă pana prostului cu elicopterul. După ce a rămas fără combustibil, a aterizat la prima benzinărie din Curtea de Argeș, unde și-a alimentat „bolidul cu aripi”.

03 apr. 2024, 20:15
Un român a făcut pana prostului cu elicopterul. A făcut escală la o benzinărie din Curtea de Argeș, după ce a rămas fără combustibil: „A băgat GPL de 50 de lei”
Un român și-a alimentat elicopterul la o benzinărie din Curtea de Argeș

Oamenii careu au mers la o benzinărie din Curtea de Argeș au avut ocazia să fototgrafieze elicopterul care stătea la coadă pentru a alimenta.

Citește și: Încă un accident cu o ambulanță în București. Șoferița unui Mercedes, fiica prim-procurorului de la Parchetul din Bolintin, nu i-a acordat prioritate. Echipajul medical mergea să preia o gravidă

Nu se știe din ce motiv, un pilot a fost pe cale să facă „pana prostului” în aer, așa că a preferat să facă o escală la benzinărie și să facă plinul. Șoferii aflați în zonă s-au amuzat și au imortalizat momentul care a ajuns imediat pe rețelele de socializare și s-a viralizat.

Citește și: S-a dat interzis la pupat și cântat de la Arhiepiscopie! Înaltpreasfințitul Calinic le spune românilor să nu se mai sărute, pentru a nu transmite epidermic praful saharian: „Să amânăm săruturile!”

Comentariile internauților sunt de-a dreptul delicioase:

„A băgat GPL de 50 lei eram acolo!” , a scris un internaut.

„O idee bună, de ce să dai banii pe o mașină scumpă, mai bine unu din ăsta şi nu stai nici la cozi”.

„30 lei la pompa 1, va rog”.

„A trecut politia pe acolo. Nu le-a zis nimic”.

„Cati litrii a bagat de curiozitste, 95 sau 98?”

„Are voie sa decoleze de acolo dacă nu e heliport?”

„Nu cred că a alimentat, poate sa oprit să își ia o cafea” 

„Viața bate filmul! nu cred ca s mai fost un caz ca asta”

@bigi.bas #CapCut #helicopter #curteadearges #refuel ♬ Helikopter – Fazlija