Un român și-a cumpărat BMW Seria 5 din străinătate cu 10.000 de euro mai ieftin, iar la graniță a aflat că mașina era furată

Un român și-a cumpărat un BMW 530E din afară, bucurându-se că e mai ieftin cu 10.000 de euro, dar la graniță a aflat că mașina este furată.

30 mai 2023, 16:44
Un român și-a cumpărat BMW Seria 5 din străinătate cu 10.000 de euro mai ieftin, iar la graniță a aflat că mașina era furată
Un BMW furat a fost descoperit la Punctul de Trecere Frontieră Albița

Polițiștii de frrontieră de la Punctul de Trecere a Frontierei Albița au descoperit în timpul controlului de frontieră și reținut pentru continuarea cercetărilor un autoturism BMW Seria 5, care figura în bazele de date ca fiind furat în urmă cu trei săptămâni din Norvegia.

Luni, 29 mai, un român în vârstă de 40 de ani s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control necesar trecerii frontierei, pentru a intra în țară, îmn Punctul de Trecere a Frontierei Albița – I.T.P.F. Iași. Acesta conducea un autoturism marca BMW 530E, 2017, înmatriculat în Republica Moldova.

Citește și: BMW înghițit de valurile mării, după ce un șofer a parcat mașina pe plajă: „Nu poți parca acolo, amice”

Deoarece existau suspiciuni cu privire la situația juridică a mașinii, polițiștii au efectuat verificări suplpimentare, ocazie cu care au constatat că figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, samenalare introdusă de autoritățile din Norvegia în data de 10 mai 2023.

Bărbatul a declarat că a cumpărat mașina de la o persoană fizică și că a plătit 20.600 de euro pentru aceasta, bucurându-se de prețul mic, întrucât prețul real este de peste 30.000 de euro. Acesta a adăugat și faptul că nu știa că autoturismul este semnalat furat sau implicat în vreun litigiu.

Citește și: Pe culmile inconștienței! O șoferiță s-a urcat la volanul unui BMW cu bebelușul în brațe, pe DN1: „Doamne ferește! Mi se pare atât de trist și iresponsabil”

Polițiștii de frontieă fac cercetări în acest caz pentru săvârșirea infracțiunii de furt, oar autoturismul a fost reținut în vederea continuării cercetărilor, potrivit digi24.ro.