Un scandal a izbucnit în SHOWBIZ! Zăvo atac DUR la adresa Stelei Popescu

Nu trece o zi şi showbiz-ul românesc este zguduit de un alt scandal între vedete de marcă. Ultimul care a izbucnit le are ca personaje principale pe Oana Zăvoranu şi Stela Popescu. Se pare că cele două urmau să apară împreună pe scena teatrului românesc, însă, din cauza unor neînţelegeri apărute ulterior, totul a fost anulat.

RomaniaTV.net
08 ian. 2015, 16:31
Un scandal a izbucnit în SHOWBIZ! Zăvo atac DUR la adresa Stelei Popescu

Nu până demult, Stela Popescu avea o părere foarte bună despre Oana Zăvoranu, căreia îi propusese să colaboreze împreună la o piesă de teatru. Din păcate totul s-a năruit la fel de repede cum a fost şi plănuit, iar motivul este unul cât se poate de banal.

Oana Zăvoranu nu va ajunge la PUŞCĂRIE. Decizia este DEFINITIVĂ!

Pentru că Oana este o persoană care de obicei îşi rezolvă problemele în public, Stela Popescu a decis că mai bine cele două nu ar mai colabora. Cum acest lucru trebuia confirmat şi în presă, Stela, a declarat pentru Ziarul Ring„Îmi aduc aminte însă că în trecut am spus despre Oana Zăvoranu că este foarte talentată şi putea să facă o carieră adevărată ca artistă. În rest, nu obişnuiesc să spun răutăţi la adresa oamenilor, sunt o femeie serioasă, nu umblu cu prostii. Chiar am avut o părere foarte bună despre Oana. Am vrut, la un moment dat, să joc cu ea, să facem un nou spectacol „Gaiţele”, am şi discutat cu ea despre acest lucru, iar mai apoi nu s-a mai realizat, nu ştiu din ce cauză. Este o fată cu talent, însă se pierde, probabil, în alte lucruri”.

Stela Popescu: „Mi-e silă de toate proastele care apar la televizor!”

Oana Zăvoranu i-a oferit actriţei un răspuns dur: „Eu sunt foarte bine, ea se pare că nu e dacă are timp de comentarii la adresa mea în loc să îşi vadă de alte treburi. Jenantă, ca de obicei, situaţia în care aud că se află o persoană care a ajuns la o vârstă atât de înaintată şi, în loc să devină mai înţeleaptă, aruncă încă venin în jur, pentru că este singurul lucru pe care îl mai poate face”.

Citeşte şi  Stela Popescu, atac DUR la adresa Biancăi Drăguşanu


loading...