Un senator AUR s-a căţărat în cireşul din curtea Parlamentului. Tot el a fost surprins dormitând în Parlament ca să-şi alinieze chakrele. „Ar trebui în fiecare zi să facem ascensiuni în copac”

Scenă inedită în curtea Parlamentului. Mircea Dăneasă, senator AUR, a căţărat într-un cireş pentru că i s-a făcut poftă de fructe. Parlamentarul îi îndeamnă pe români să se urce în copaci pentru că este "sportul cel mai complex".

18 iun. 2021, 14:06
Un senator AUR s-a căţărat în cireşul din curtea Parlamentului. Tot el a fost surprins dormitând în Parlament ca să-şi alinieze chakrele. „Ar trebui în fiecare zi să facem ascensiuni în copac”
foto: captură video Antena3

Un senator AUR s-a căţărat în cireşul din curtea Parlamentului. Mircea Dăneasă a poftit la cireşe, aşa că a decis să le culeagă direct din copac. În timp ce încerca să culeagă fructele, politicianul a explicat cât este de important să facem sport în fiecare zi, tocmai pentru momentul în care se ivesc astfel de situații.

„De aia e bun sportul. Ar trebui în fiecare zi să facem ascensiuni în copac, că e sportul cel mai complex”, a spus Mircea Dăneasă, conform Antena3.

Un senator AUR s-a căţărat în cireşul din curtea Parlamentului. „Le-am văzut înainte de a se face”

De altfel, senatorul AUR a explicat cum a admirat cireșele, încă de când erau în floare.

„Le-am văzut înainte de a se face, de când erau flori și voiam să văd ce se întâmplă cu ele. Florile s-au transformat în cireșe verzi, cireșele verzi au crescut, cireșele verzi, după ce au crescut, s-au copt și am văzut cum merge lumea și ia de jos, se chinuia să ia de jos, mai rupea câte o creangă și atunci am zis că alea de sus sunt mai accesibile. Normal, am datele necesare să urc într-un cireș”, a explicat senatorul AUR.

Mircea Dăneasă a afirmat că a făcut acest lucru pentru a aduna cireșe pentru copiii nevoiași.

Citeşte şi: Marcel Ciolacu aruncă bomba. PSD vrea alegeri anticipate. „Nu cred că e o catastrofă. Vedem asta şi în Bulgaria”

Chiar dacă este la primul mandat de senator în Parlamentul României, Mircea Dăneasă a dovedit că a deprins repede obiceiurile colegilor cu vechime. În decembrie 2020, a fost surprins dormind în Parlament încă de la primele ședințe la care a participat. O fotografie publicată de site-ul stirisuceava.net îl arată pe senatorul Mircea Dăneasă cum stă cu ochii închişi, bărbia în piept. Mai mult, chiar dacă se află în plen, senatorul AUR nu purta masca de protecţie pentru aceasta, din material plastic transparent, era căzută pe piept.

„Acolo este Camera Deputaţilor. Eu eram lângă un deputat AUR şi poziţia aia înseamnă presiune pe stern. Asta activează ceea ce în sanscrită se numeşte vishuddha chakra. Asta activează conexiunile mintale speciale. Poeţii o folosesc pentru inspiraţie, când vor să scrie”, a declarat Mircea Dăneasa, pentru Adevărul.

Mircea Dăneasa este sculptor și unul dintre primii practicanți de yoga din Romania, fiind elevul lui Mario Vasilescu.

Citeşte şi: Senator AUR surprins dormitând în Parlament. „Eram în poziţia vishuddha chakra”

 


loading...
Partenerii noștri