Un şofer beat şi fără permis a distrus 12 maşini parcate pe marginea drumului

Un şofer din Zalău a lovit 12 maşini parcate pe marginea drumului. Martorii spun că bărbatul era beat şi că nu avea nici permis, informează ztv.ro.

RomaniaTV.net
01 nov. 2014, 18:41

12 masini care se aflau in parcare au fost avariate in aceasta dimineata de un sofer distrat, care circula pe contrasens pe strada Avram Iancu. Conducatorul a parasit locul accidentului, fiind identificat la scurt timp de politisti. Proprietarii masinilor sustin ca au vazut doua persoane, un barbat si o femeie blonda, care au fugit de lângă maşină.

Oamenii cred ca presupusul sofer G.Vasile de 35 de ani, era beat si se tem ca nu isi vor mai recupera paguba, iar barbatul nu recunoaste ca a condus el. Acesta nu are permis de conducere deoarece i-a fost suspendat la sfarsitul lunii aprilie, cand a lovit o masina de politie (atunci a refuzat testarea cu aparatul alcooltest si recoltarea probelor biologice de sange, in vederea stabilirii alcoolemiei). Pentru ca nu vroia sa coopereze politistii l-au avertizat ca il incatuseaza, iar in cele din urma a cedat si s-a urcat in masina politiei. Barbatul a refuzat testarea cu alcooltest si recoltarea de probe biologice la spital.

3 masini au suferit daune totala, proprietarii spera intr-o minune pentru a-si mai putea recupera paguba.

„Nesimtitul ne-a spus ‘Care e problema? Doar nu a murit nimeni’ si a pornit muzica. E beat de abia se tinea pe picioare. L-am vazut pe el si o tipa blonda, cand au fugit”, a declarat un martor.