Un şofer drogat şi fără permis a fost prins conducând cu 127 km la oră de o maşină a Poliţiei Rutiere

Tupeu incredibil! Un șofer de 30 de ani din Mediaș drogat și fără permis de conducere a depășit cu 127 km/h o mașină a Poliției Rutiere.  

RomaniaTV.net
10 sept. 2020, 06:01
Un şofer drogat şi fără permis a fost prins conducând cu 127 km la oră de o maşină a Poliţiei Rutiere

Un tânăr, de 30 de ani, din Mediaș este cercetat de polițiști după ce a depășit, cu 127 km/h, pe un drum național, un echipaj al Poliției Rutiere. Din primele verificări, oamenii legii au stabilit că tânărul nu are permis de conducere și a fost depistat pozitiv la testul cu aparatul Drugtest.

Citeşte şi: Poliţist târât cu maşina de un şofer beat şi fără permis

Incidentul a avut loc marți pe DN 14, la ieșirea din localitatea Ruși. Şoferul unei mașini a depășit neregulamentar chiar o autospecială a Serviciului Rutier Sibiu, circulând cu 127 km/h pe un sector de drum cu o viteză maximă admisă de 70 km/h, potrivit IPJ Sibiu. 

Polițiștii rutieri l-au urmărit pe șofer pe o distanță de aproximativ 6 km și au reușit să blocheze mașina la ieșire din localitatea Șeica Mare. La volan a fost identificat un tânăr din Mediaș, în vârstă de 30 de ani. Din primele verificări, polițiștii au stabilit că acesta nu are permis de conducere.

Citeşte şi: Urmărire cu peste 30 de focuri de armă pentru oprirea unui şofer în Iaşi

Pentru că tânărul avea un comportament neobișnuit, polițiștii l-au testat cu aparatul Drugtest, rezultatul fiind pozitiv la canabis și metamfetamină. Acesta a fost dus la o unitate medicală, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a prezenței substanțelor psihoactive în corp.

Polițiștii au deschis în acest caz un dosar penal pentru conducere fără permis și sub influența substanțelor psihoactive.