Un şofer începător şi-a băgat prietenii in spital. 4 tineri sunt răniţi grav după ce au lovit cu maşina un gard de beton

Un grav accident de circulație a avut loc duminică seara, pe DJ 171, în localitatea Dobric. Un șofer începător, care mergea cu viteză, a ieșit de pe șosea și a intrat într-un gard de beton pe care l-a pus la pământ. Patru tineri cu vârste cuprinse între 15 și 20 de ani sunt grav răniți.

RomaniaTV.net
09 apr. 2018, 06:32
Un şofer începător şi-a băgat prietenii in spital. 4 tineri sunt răniţi grav după ce au lovit cu maşina un gard de beton

Accidentul de circulație a avut loc duminică seara, pe DJ 171, în localitatea Dobric. Un tânăr de 19 ani a pierdut controlul volanului și a intrat cu autoturismul într-un gard. Șoferul și cei trei pasageri au ajuns la spital, trei dintre ei cu răni destul de grave.

În urma accidentului au fost rănite patru persoane, inclusiv șoferul, a cărui stare nu le-a permis polițiștilor să îl testeze cu etilotestul. Acestuia i se vor recolta probe biologice.

Trei dintre ei ar fi răniți mai grav, iar unul mai ușor. Unul dintre tineri, cel de pe scaunul din dreapta, a avut nevoie de ajutorul pompierilor pentru a se elibera dintre fiarele contorsionate.

Printre răniți s-a numărat și o adolescentă de 15 ani, care ar fi fost transportată la spital de către părinți.

Martorii spun că șoferul avea viteză foarte mare, iar poliția investigheaza acest lucru.