Un suspect de Covid-19, live pe facebook din ambulanţă: "Dacă nu staţi înăuntru şi ieşiţi, o să muriţi!" VIDEO

Publicat: Miercuri, 25 Martie 2020 14:15 // Actualizat: Miercuri, 25 Martie 2020 14:21 // Sursa: romaniatv.net

Un suspect de coronavirus a fost live pe facebook din ambulanță, în România: "Dacă nu stați înăuntru și ieșiți, o să muriți!", le-a spus el celor care îl urmăreau.

Originar din Ialomița, bărbatul, care are în jur de 40-45 de ani, a sunat la 112 și a spus că se simte rău, are febră și tușește. El a fost luat cu ambulanța și pentru că era singur în mașină, a transmis live pe Facebook. 

Bărbatul a transmis live pe Facebook timp de aproximativ 20 de minute și a transmis mai multe mesaje prietenilor săi și celor care îl urmăreau . În timpul transmisiei, bărbatul, vizibil în suferință, tușește: "Să nu mai ieșiți din casă. Moare lumea pe carantină. Moare lumea pe capete. Dați share, fraților, să vadă toată România. ce să faci, asta e... corona... Să vadă lumea ce e în lumea asta. Stați înăuntru, vă rog eu frumos, aveți copii, aveți familiile voastre, stați în casă. Omul când nu stă în casă îl ia și din vânt. E o boală foarte contagioasă. Stați înăuntru. Nu mai ieșiți afară. Dacă nu stați înăuntru și ieșiți afară, o să muriți. Este spitalul plin de oameni. Că sunteți în Anglia, Spania, în Italia, nu mai ieșiți afară, fraților. Știe toată lumea, eu am fost sportiv de performanță și m-a dărâmat jos. Nu mai am nicio forță în mine. Aveți grijă de voi. Dacă pe mine m-a dat jos, vă dați seama la ăștia care sunt mai bolnavi...", spune bărbatul, în timpul filmării.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
coronavirus coronavirus ialomita coronavirus romania covid 19 Facebook
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8286
RON
04 Apr
noapte 6 °
zi 17 °
Ultimele joburi adaugate
24 H