Un SUV mai ieftin ca Dacia Duster intră pe piaţa europeană GALERIE FOTO

Unul dintre cei mai mari constructori din India, Mahindra & Mahindra, și-a anunțat intrarea pe piața europeană cu un SUV ce va intra în competiție directă cu Dacia Duster.

RomaniaTV.net
09 ian. 2012, 09:52

Mahindra XUV500 are un motor de 2,2 litri turbo diesel de 140 de cai putere, cutie de viteze manuală în 6 trepte și tracțiune integrală cu diferențial pentru ca șoferii să-și aleagă dacă vor să ruleze 4×2 sau 4×4, scrie presa indiană. Prima țară în care va fi disponibil XUV500 va fi Spania, acolo unde Dacia are vânzări consistente.

SUV-ul indian va fi disponibil în două variante, W6 și W8, ambele au în echipare ESP, jante de aluminiu, DVD Player și sistem de navigație. De asemenea, indienii se laudă cu suspensii independente frâne pe discuri pe fiecare roată și eșapamentul dublu.

Prețurile pentru Mahindra XUV500 nu au fost comunicate încă, dar este clar că indienii vor să atace cota de piașă a Daciei Duster. Dacă SUV-ul indian se va dovedi un succes pe piața din Spania, atunci Mahindra XUV500 va fi comercializat și în alte țări din Europa. Cel puțin acestea sunt planurile anunțate până în acest moment de producătorul indian. CONTINUARE MONEY.ro