Un tânăr de 19 ani a fost împușcat pe stradă, lângă București. Poliţiştii au identificat trei agresori, doi dintre ei fiind găsiţi

Scandal cu focuri de armă aseară, lângă București. Un tânăr de 19 ani a ajuns la spital după ce a fost bătut şi împușcat. Poliţia caută doi indivizi suspectaţi că l-au atacat pe tânăr.

11 aug. 2022, 10:28
Un tânăr de 19 ani a fost împușcat pe stradă, lângă București. Poliţiştii au identificat trei agresori, doi dintre ei fiind găsiţi

Incidentul a avut loc avut în localitatea Popești-Leordeni, de lângă Bucureşti. Mai mulți tineri s-au luat la ceartă din cauza unei sume de bani. La un moment dat, unul dintre aceștia a scos un pistol airsoft și a tras spre băiatul de 19 ani. Agresorii s-au urcat apoi în mașini și s-au făcut nevăzuți. Un martor a sunat la 112 şi a alertat Poliţia.

Citeşte şi: Bărbatul acuzat că şi-a omorât familia, arestat preventiv. Declaraţiile şocante ale monstrului din Argeş: „Aveam tot felul de frici, am luat jumatate de pastila seara”

Tănărul de 19 ani rănit a fost găsit de oamenii legii în Sectorul 4 al Capitalei în timp ce se deplasa cu un autoturism. El avea leziuni traumatice, ulterior fiind transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale, dar nu a rămas internat.

Citeşte şi: Băiat în vârstă de 15 ani, oprit de Poliție cu focuri de armă în Dolj. Ce riscă acum VIDEO

Poliţiştii au identificat trei agresori, iar doi dintre ei au fost găsiţi.

„În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii din Popeşti Leordeni au depistat 2 dintre cele 3 persoane, respectiv 2 bărbaţi, ambii în vârstă de 21 de ani, şi efectuează activităţi pentru depistarea celei de a treia persoane, un tânăr, în vârstă de 19 ani”, a transmis, joi dimineaţă, IPJ Ilfov.

În cauză a fost deschis un dosar de urmărire penală în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tulburarea liniştii şi ordinii publice, lovire sau alte violenţe şi furt.