Un taxi a fost incendiat în Capitală, şoferul care i-a dat foc a fost reţinut VIDEO

Un taxi a fost cuprins de flăcări în trafic în fața magazinului Obor, pe sensul de mers către Doamna Ghica, a anunțat joi Ovidiu Munteanu, purtător de cuvânt al Brigăzii Rutiere a Capitalei. În cursul serii, şoferul maşinii a fost reţinut pentru că şi-a incendiat maşina.

RomaniaTV.net
05 mai 2016, 10:30
Un taxi a fost incendiat în Capitală, şoferul care i-a dat foc a fost reţinut VIDEO

Supărat că polițiștii l-au obligat să plătească o amendă de 4.000 de lei după ce i-au verificat documentele și au depistat că șoferul nu are licență și nici autorizație, un taximetrist a dat foc mașinii în plină stradă. În urma incidentului drumul a fost blocat într-o zonă extrem de circulată din Capitală.

Nu s-au înregistrat victime și nu au fost afectate alte mașini. Potrivit ISU, la fața locului au fost trimise două autospeciale de stingere.

Joi seara, şoferul taxiului cuprins de flăcări a fost ridicat joi de polițiștii Secției 7, după ce s-a constatat că și-a incendiat mașina, a anunțat Bogdan Ghebaur, purtător de cuvânt al Poliției Capitalei. Șoferul, în vârstă de 27 de ani, este acuzat de distrugere calificată, tulburarea ordinii și liniștii publice și blocarea traficului rutier.

Citeşte şi Trei maşini au fost INCENDIATE la Gherla. Poliţiştii au demarat o anchetă VIDEO

„Bărbatul după ce a părăsit autoturismul a fost depistat de politistii Sectiei 7. Urmează să fie condus la audieri pentru săvârşirea infracţiunilor de distrugere calificată, tulburarea ordinii şi liniştii publice și impiedicarea circulaţiei pe drumurile publice”, a declarat Bogdan Ghebaur, purtător de cuvânt Poliția Capitalei.

Pe langă paguba materială, bărbatul riscă să facă până la 15 ani de închisoare.