Un TIR cu numere de Ucraina a distrus mai multe gospodării în Galaţi

Accident grav provocat de un şofer ucrainean pe DN 26, în Șivița, judeţul Galaţi. Din primele date, şoferul, un tânăr de 21 de ani, a adormit la volan.

08 nov. 2022, 12:47

După ce şeful Serviciului de Imigrări Galați a fost ucis pe o șosea din Ialomița, maşina sa fiind lovită de un TIR condus de un șofer ucrainean, încă un TIR cu numere de înmatriculare de Ucraina face prăpăd.

Un TIR înmatriculat în Ucraina a ieșit de pe șosea și a intrat în plin în mai multe gospodării, distrugând tot ce a întâlnit în cale, scrie viata-libera.ro.

Citeşte şi: Accident grav la Bacău. O maşină a fost târâtă 400 m de un tren

Vehiculul mergea spre vama Oancea și, potrivit primelor concluzii, șoferul, un ucrainean de doar 21 de ani, ar fi adormit la volan.

„Un bărbat de 21 ani din Ucraina, în timp ce conducea un TIR înmatriculat în țara de domiciliu, având direcția de deplasare dinspre municipiul Galați spre vama Oancea, ar fi adormit la volan, moment în care ar fi pierdut controlul direcției de mers al ansamblului auto format dintr-un cap tractor și o semiremorcă, a părăsit partea carosabilă în partea dreaptă a direcției sale de mers, a lovit un stâlp de beton pentru iluminat stradal și a pătruns în curtea unei proprietăți unde a lovit un autovehicul parcat.

Citeşte şi: Daniel a murit după ce s-a înfipt cu Opelul într-o casă din Rătești. Avea doar 28 de ani. Trei fetiţe au rămas orfane

Din impact a ricoșat și a pătruns apoi în curtea imobilului învecinat unde a lovit mai multe anexe gospodărești. În urma acestui eveniment rutier au rezultat doar pagube materiale, astfel că nicio persoană nu a fost vătămată. Conducătorul auto a fost testat alcoolscop, rezultatul fiind negativ”, a transmis IPJ Galați.