Una dintre cele mai sexy românce a fost terorizată în trafic! Vedeta a dat fuga la poliție

Raluca Podea a avut parte de clipe de coșmar pe șoselele din București. Aceasta a fost agresată în trafic de către un motociclist.

29 dec. 2023, 08:41
Una dintre cele mai sexy românce a fost terorizată în trafic! Vedeta a dat fuga la poliție
Una dintre cele mai sexy românce a fost terorizată în trafic! Vedeta a dat fuga la poliție

Raluca Podea, una dintre cele mai atrăgătoare personalități publice din țara noastră, a trăit o experiență de-a dreptul înfricoșătoare. În data de 28 decembrie 2023, în mijlocul Bucureștiului, vedeta a fost implicată într-un incident în trafic cu un motociclist, iar această întâmplare a tulburat-o teribil. Raluca Podea a decis să se adreseze autorităților, mergând la Poliție.

Citește și: Amenzi mai mari pentru șoferii indisciplinați în trafic de la 1 ianuarie 2024. Cât va plăti un șofer pentru o parcare neregulamentară

Ziua a fost cu totul de coșmar pentru Raluca Podea, care se afla în mașină în centrul Capitalei, în compania mamei și a fiului său. Vedeta a fost victimă a unei agresiuni.Vedeta susține că nu înțelege deloc de la ce ar fi pornit această situație. Mai exact, un motociclist a terorizat-o pe o distanță semnificativă.

Aceasta a fost motivul pentru care Raluca Podea a decis să facă demersurile necesare la Poliție. Vedeta, deși speriată, a reușit să ofere câteva declarații pentru FANATIK. Raluca Podea a precizat că îl acuză pe motociclistul respectiv de amenințare și chiar de lipsire de libertate.

„I-am făcut dosar penal. Amenințare și lipsire de libertate. Din partea unui conducător de motor. Pur și simplu am schimbat banda de mers din banda 1, în față la Marriot, el a făcut slalom printre mașini, a venit paralel cu mine. Semnalizasem, tot.

Era un puști, de 17 ani, cu permis A1, bine că l-am filmat. Credeam că se oprește când vede că e filmat, dar mai rău l-a întărâtat. M-a făcut proastă și că o să îmi arate el mie și la celelalte două semafoare și m-a șicanat. Mi-a dat în mașină și în oglindă. Mi-a zis că mă bate de mă rupe”, ne-a spus Raluca Podea.

„S-a pus perpendicular de mașina mea, m-a amenințat. Iar am vrut să mă opresc la Prosper (zona 13 septembrie din București, n red.). L-am văzut că vine și m-am blocat în mașină. Eram  cu mama și cu fiul meu în mașină. El a venit și mi-a blocat mașina ca să nu mai pot să ies din parcare, în momentul în care eu am sunat la 112, pentru că m-am speriat, nu mai aveam posibilitatea de a pleca deloc din parcare. Când a venit poliția, am coborât și l-am întrebat dacă mai vrea să mă bată. Nu am pățit niciodată în viața mea așa ceva”, ne-a mai spus Raluca Podea.

După ce a sunat la numărul de urgență, iar motociclistul – probabil – a abandonat intențiile necurate, Raluca Podea mai vrea un singur lucru. Ca Poliția să îi facă, într-un fel sau altul, dreptate. De altfel, a mărturisit ea, acum va depune reclamație împotriva bărbatului care a terorizat-o și mama sa.

„I s-a deschis un dosar penal și se vor face cercetări. Cert este că am tras o spaimă și o panică care nu este normal. Fiind în trafic, nu am răspuns la nimic ce se întâmpla și nici amenințărilor lui. Nu este normal și m-am speriat foarte tare. De asta am vrut să vin la poliție și să se facă demersurile legale. Sunt foarte speriați, sunt în mașină și o să merg să îi conduc acasă. Apoi o să aștept să o cheme domnul comisar și pe mama să depună plângere. I-au luat deja amprente, o să o pățească sper. Nu mă interesează bani, nimic, vreau să se învețe minte și să nu mai facă așa ceva”, a mai precizat Raluca Podea pentru FANATIK.

Conform legii, șoferii care adoptă un comportament agresiv sau îi șicanează pe alții în trafic sunt pasibili de amenzi care pot ajunge până la 2.900 lei. Dacă va fi dovedită acuzația de amenințare a motociclistului, acesta riscă, conform Codului Penal, închisoare de la trei luni la un an și o amendă.

Dacă lipsirea de libertate, cea mai gravă acuzație, va fi probată, agresorul Ralucăi Podea poate primi de la unul la șapte ani de închisoare. Iar dacă toate trei acuzațiile vor fi probate, situația bărbatului care a terorizat-o pe Raluca Podea nu va fi deloc una ușoară.

Citește și: Ce maşină şi-a cumpărat David Popovici deşi are o avere substanţială. Cum a fost surprins în trafic alături de iubia sa FOTO