Unchiul Alexandrei face noi dezvăluiri. Cumpănaşu prezintă noi informaţii: A fost victima unei reţele internaţionale de răpiri

Unchiul Alexandrei Măceşanu, Alexandru Cumpănaşu, vine cu noi dezvăluiri în privinţa cazului Caracal. Se pare că adolescenta a fost victima unei reţele internaţionale de răpiri iar acum există suficiente dovezi care să ateste aceste lucru. 

05 aug. 2019, 06:31
Unchiul Alexandrei face noi dezvăluiri. Cumpănaşu prezintă noi informaţii: A fost victima unei reţele internaţionale de răpiri

„În această seară s-a confirmat faptul că Alexandra a fost victima unei rețele internaționale de răpiri și exploatare de fete! Lucru pe care l-am susținut de la început cu legături în Bari chiar dacă autoritățile încercau să mă convingă că sunt nebun și monstrul este doar un psihopat. Mărturia femeii căreia i se cerea taxa de protecție și care era forțată să se prostitueze de către monstrul Dincă și complicele rețelei Mihai Zamfir de la antena 3 nu mai lasă loc pt interpretări. Monstrul din Caracal nu a fost și nu este singur ci parte a unei rețele acoperite de polițiști, procurori, judecători cu scopul exploatării sexuale a fetelor. ESTE CEL MAI ABOMINABIL LUCRU. ȘI NU MĂ LAS PÂNĂ NU SE AFLĂ TOT si nu plătesc toți complicii indiferent unde se află în statul român”, a scris Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei, pe Facebook. 

Dezvăluiri! Cine e poliţistul din Caracal cu care Gheorghe Dincă a cerut să discute în privat. După a recunoscut tot! 

Anchetatorii au identificat şi prelevat duminică de la domiciliul lui Gheorghe Dincă din Caracal, în prezenţa inculpatului, mai multe categorii de urme criminalistice, acestea urmând a fi procesate, se arată într-un comunicat DIICOT.

Dezvăluiri incredibile făcute de un martor-cheie în cazul Caracal: Era un fum greu! Niciodată n-a mirosit în felul ăsta 

Verificările, care au vizat locuinţa, dependinţele, autoturismul şi autoutilitara lui Gheorghe Dincă, nu au fost finalizate şi vor continua în zilele următoare.

„Astăzi, (…) procurorii DIICOT – Structura centrală, împreună cu poliţiştii specializaţi din cadrul Poliţiei Române delegaţi, au continuat activităţile de cercetare în dosarul cauzei, între care şi cele de la domiciliul inculpatului Dincă Gheorghe, în urma cărora au fost identificate şi ridicate mai multe categorii de urme criminalistice, ce urmează a fi procesate.

Activităţile de cercetare şi căutare în locuinţa, în dependinţele, în autoturismul şi în autoutilitara inculpatului nu au fost finalizate, urmând a fi continuate şi în cursul zilelor următoare, în mod neîntrerupt, în prezenta inculpatului şi a avocatului său. 

Menţionăm că activităţile de cercetare şi căutare care nu presupun prezenţa inculpatului sunt încă în desfăşurare”, se precizează în comunicatul DIICOT.

Cercetarea la locuinţa lui Gheorghe Dincă a fost efectuată în ultimele trei zile de echipe complexe, formate din procurori DIICOT şi poliţişti specializaţi din cadrul Poliţiei Române.

Zilnic au fost prelevate diferite probe ce vor supuse analizelor.