Unde a „fugit” Bill Gates, după divorţul de Melinda: „Este locul perfect, ca să scape de întrebări”

Unde a "fugit" Bill Gates, după divorţul de Melinda. La începutul lunii mai, o veste bombă răsuna în lumea miliardarilor, Melinda Gates a anunţat că se desparte de soţul ei, după 27 de ani de căsnicie. Cei doi au împreună trei copii.

13 mai 2021, 11:22
Unde a „fugit” Bill Gates, după divorţul de Melinda: „Este locul perfect, ca să scape de întrebări”
Bill Gates şi Melinda divorţează după 27 de ani de căsnicie

Unde a „fugit” Bill Gates, după divorţul de Melinda. Pentru a evita valul de întrebări vizavi de divorţ, dar şi despre presupusele sale legături cu Jeffrey Epstein, găsit mort la 10 august 2019 în celula sa din închisoarea din New York, miliardarul a plecat la conacul său de lux, din California.

Omul de afaceri, în vârstă de 65 de ani, ar locui de câteva luni bune în acea casă de la The Vintage Club din Indian Wells, care valorează milioane de dolari. Fondatorul Microsoft a fost văzut la clubul de golf săptămâna aceasta, împreună cu fiica sa de 25 de ani, Jennifer Gates, și partenerul ei, Nayel Nassar, un milionar egiptean.

Bill ştia că urmează vestea divorţului, iar în urmă cu trei luni a decis să vină la acest conac. Este locul perfect pentru Bill pentru a se feri de oricine care dorește să-l întrebe despre divorț sau despre presupusele sale legături cu Epstein„, a declarat o sursă penttru Page Six, care face parte din New York Post.

Citeşte şi: Bill Gates găzduia petreceri cu femei goale în propria piscină. Dezvăluiri incendiare făcute de biograful său

Unde a „fugit” Bill Gates, după divorţul de Melinda

Bill Gates a cumpărat conacul cu şase dormitoare, de la The Vintage Club, cu  12,5 milioane de dolari, în 1999, potrivit Forbes.

Site-ul Vintage Club îl descrie ca fiind „una dintre cele mai prestigioase și ultraexclusive comunități private de cluburi country din Statele Unite”.

Clubul, care valorează 250.000 de dolari are mai mulți membri de profil. Printre ei se numără oamenii de afaceri Charles Koch, Philip Anschutz și Dennis Washington. Are două terenuri de golf de campionat, un centru spa, restaurante și terenuri de tenis, scrie Business Insider.

Ce a scris Melinda Gates, în actele de divorţ

Căsătoria dintre soţii Melinda şi Bill Gates este „ruptă iremediabil”, potrivit actelor de divorţ depuse de Melinda Gates şi dezvăluite marţi de numeroase mass-media americane.

Cerem curţii să desfiinţeze căsătoria noastră şi ca uniunea noastră maritală să se încheie la data pe care am trecut-o în acordul nostru de separare”, notează avocaţii Melindei Gates în acest document, citat de postul de televiziune NBC. În acest text, Melinda Gates asigură că „nu este necesară întreţinerea conjugală” şi că actul de separare va determina împărţirea proprietăţilor lor.

O sursă a declarat duminică pentru New York Times că limbajul trupului Melindei, când a apărut în public alături de Bill, sugera că relația lor era rece de ceva vreme.