Unde au petrecut Paștele vedetele noastre. Andra a sărbătorit în Dubai cu familia, iar Valentina Pelinel și Cristi Borcea, în Abu Dhabi

Unde au petrecut Paștele vedetele noastre. Chiar dacă au sărbătorit în stil românesc, multe persoane publice au ales să plece din țară, în destinații mult mai călduroase. Printre ele se numără Andra și Cătălin Măruță, care au plecat în Dubai împreună cu cei doi copii.

07 mai 2024, 11:11
Unde au petrecut Paștele vedetele noastre. Andra a sărbătorit în Dubai cu familia, iar Valentina Pelinel și Cristi Borcea, în Abu Dhabi

Unde au petrecut Paștele vedetele noastre. Valentina Pelinel, Cristi Borcea și copiii, alături de fiica cea mare a afaceristului, studentă în America, au ales să petreacă Paștele la Abu Dabhi. Toată lumea a fost la parcul de distracții, s-au făcut fotografii cu cele mai drăguțe mașini și personaje și s-a mâncat cu poftă vată de zahăr colorată. Familia a ajuns și la Parcul Zoo unde cămilele și caprele au fost fericite că au fost hrănite.

Citește și: Dragoș Dolănescu, despre cum sărbătorea de Paște alături de tatăl său: “Nu mâncam nimic, nici apă nu beam!”

Unde au petrecut Paștele vedetele noastre

La fiecare sărbătoare, Violeta Bănică împacă ambele familii. A mărturisit, mai în glumă, mai în serios că „noi avem patru Crăciunuri și toată lumea traversează așa pe la fiecare. La fel e și cu Paștele”. Fata lui Ștefan Bănică și a Andreei Marin s-a bucurat de „vreo patru-cinci mese” și n-a fost deloc deranjată de Pașteleîncărcat cu multe calorii”.

Anul acesta, Ramona Bădescu și-a luat mama în Italia și au petrecut românește la o prietenă, la Roma. Artista a postat o fotografie în care apare fericită alături de familie și un mesaj pentru toți cei care o iubesc. „Hristos a înviat! Să aveți lumină în suflet și în viață, dragii mei români! Din Roma, în casa prietenei mele unde sărbătorim românește alături de cei dragi, vă doresc sărbători binecuvântate”, a spus vedeta.

Andra a mâncat cea mai bună ciocolată din Dubai

Andra, Cătălin Măruță și copiii au petrecut cel mai frumos Paște în Dubai și au participat la slujba de Înviere la Parohia Ortodoxă Română. Vedeta și copiii n-au putut să rateze cea mai bună ciocolată din Dubai, cea cu fistic.

Am găsit faimoasa ciocolată cu fistic din Dubai. Este extraordinar de bună, cu cataif și cu fistic înăuntru, noi am văzut pe tot internetul, este super cruchy… Oh, my God”, a fost mesajul Andrei.