Unde s-au cunoscut Ștefan Popescu de la Chefi la cuțite și soția lui: „O admiram în secret, ea nici nu știa că exist”

Unde s-au cunoscut Ștefan Popescu de la Chefi la cuțite și soția lui. Bucătarul, în vârstă de 47 de ani, este căsătorit cu Alina și au împreună doi băieți. Unul dintre ei pare să-i calce deja pe urme chef-ului, fapt ce nu poate decât să-l bucure.

06 mai 2024, 12:01
Unde s-au cunoscut Ștefan Popescu de la Chefi la cuțite și soția lui: „O admiram în secret, ea nici nu știa că exist”
Unde s-au cunoscut Ștefan Popescu de la Chefi la cuțite și soția lui

Unde s-au cunoscut Ștefan Popescu de la Chefi la cuțite și soția lui. Chiar dacă este destul de discret când vine vorba despre viața personală, chef-ul a dezvăluit detalii despre relația sa amoroasă. Juratul de la Antena 1 a dezvăluit cum și-a cunoscut soția la locul de muncă, care nici nu-l remarcase. De la prima întâlnire, totul a mers atât de bine încât la o lună s-au și mutat împreună.

Citește și: Un concurent a primit cuțitul de aur de la Chef Ștefan Popescu, dar l-a refuzat! Care a fost motivul lui Liviu Moroiu

Unde s-au cunoscut Ștefan Popescu de la Chefi la cuțite și soția lui

„Ne-am cunoscut la locul de muncă, eu eram bucătar, ea lucra ca barman, eu o admiram în secret, ea nici nu știa că exist, deoarece hotelul era mare și lucram pe etaje diferite… Dar, gata, nu mai dau din casă. Am reușit! Am cucerit-o!Pfff, secretul? Noi, bărbații, nu suntem buni să vorbim despre lucrurile astea… La drum lung, a fost ceva ce nu a ținut doar de mine sau doar de ea, a fost reciprocitate în iubire, admirație, respect și susținere unul față de celălalt. Și multă, multă înțelegere, m-a înțeles mereu, a crezut în mine. La o lună de la prima noastră întâlnire, noi ne-am mutat deja împreună, și de atunci am fost de nedespărțit, iar asta spune multe despre chimia și compatibilitatea dintre noi. Eu chiar cred că unii oameni sunt predestinați”,

a declarat chef Ștefan Popescu, pentru Viva.ro.

Întrebat acum ceva vreme dacă mai gătește cineva de la el din familie, Ștefan Popescu a dezvăluit că și soția lui împărtășește aceeași pasiune.

Da, Alina, soția mea! Dar nu ne înțelegem în bucătărie și cedez, o las pe ea, pentru că nu îi place să primească indicații din partea mea. Poate este un defect profesional și spun lucrurile pe un ton mai sever, de șef, ceea ce nu prea se pliază pe stilul de gătit relaxat de acasă‘, spunea Ștefan Popescu în 2017.