Unde se ascunde impresarul-bătăuş Marcel Prodan, după ce a băgat-o în spital pe Alexandra Stan

Marcel Prodan, impresarul care a băgat-o în spital pe Alexandra Stan lovind-o cu bestialitate după ce s-au certat de la bani, este de negăsit, însă potrivit Libertatea acesta s-ar ascunde în casa unei persoane care îl cunoaşte foarte bine.

RomaniaTV.net
19 iun. 2013, 09:46
Unde se ascunde impresarul-bătăuş Marcel Prodan, după ce a băgat-o în spital pe Alexandra Stan

Deşi s-a spus că, după ieşirea la lumină a tratamentului la care a supus-o pe Alexandra Stan, ar fi fugit din ţară, impresarul Marcel Prodan se ascunde în casa fostei sale soţii, cu care are şi un copil.

Potrivit unui unchi al femeii, Prodan se înţelege foarte bine cu fosta consoartă, Adina, iar aceasta i-ar fi sărit imediat în ajutor când a auzit de problemele pe care le are şi de faptul că Marcel ar putea încăpea pe mâna justiţiei.

Iniţial s-a crezut că Marcel Prodan s-ar fi ascuns în casa părintească, la Tulcea, sau că ar fi fugit din ţară pentru a nu răspunde pentru faptele sale.

Scandalul în centrul căruia se află cântăreaţa Alexandra Stan şi impresarul Marcel Prodan a izbucnit luni. Cântăreaţa, despre care se anunţase că ar fi fost implicată într-un grav accident auto chiar pe pagina sa oficială de Facebook, a apărut în presă şi a dezvăluit că de fapt a fost bătută de managerul ei, cu care avea, ocazional, şi relaţii de natură intimă. Alexandra Stan a povestit că Prodan a lovit-o în repetate rânduri, până a leşinat, totul petrecându-se în studioul de înregistrări. Ulterior, acesta a vrut să o ducă acasă la părinţi, la Valul lui Traian, dar în maşină a continuat să o lovească şi să i se adreseze într-un limbaj violent. După ce a ieşit în media, dezvăluind ce i s-a întâmplat de fapt, Alexandra s-a internat în spital, dar a făcut şi o plângere la poliţie împotriva lui Prodan, care ar fi ameninţat-o, ulterior, să pună capăt demersurilor legale.