Craiova a anunţat două cazuri de covid-19. Ce jucători are în izolare

Universitatea Craiova a anunţat, joi, alte două cazuri de infectare cu noul coronavirus în rândul fotbaliştilor. Oltenii vor juca următorul meci în week-end-ul 21-22 noiembrie, în deplasare, cu FC Botoşani.

RomaniaTV.net
12 nov. 2020, 12:57
Craiova a anunţat două cazuri de covid-19. Ce jucători are în izolare
Craiova a anunţat două cazuri de covid-19

Universitatea Craiova

a anunţat două cazuri de covid-19, după ce pe 5 noiembrie, a mai făcut public unul. De asemenea, au fost testaţi pozitiv George Cîmpanu, Ştefan Vlădoiu, Vladimir Screciu şi Bogdan Vătăjelu.

Cristiano Bergodi a demisionat. Papură este noul antrenor al Craiovei

„Din păcate, doi dintre fotbaliştii echipei noastre au fost depistaţi pozitiv în urma testării COVID-19. Aceştia sunt asimptomatici şi le dorim însănătoşire grabnică”, a precizat Universitatea Craiova pe pagina de Facebook.

George Cîmpanu şi Ştefan Vlădoiu s-au vindecat deja şi au fost reintegraţi în lotul celor de la Universitatea Craiova.

Universitatea Craiova a anunţat două cazuri de covid-19, dar poate profita de pauza determinată de meciurile echipei naţionale pentru ca jucătorii să se vindece până la reluarea Ligii 1.

Universitatea Craiova, liderul la zi al Ligii I de fotbal, a pierdut al doilea meci consecutiv pe teren propriu, 0-1 (0-1) cu Chindia Târgovişte, vineri seara, într-un meci din etapa a 10-a a Ligii I de fotbal.

După 0-1 cu Academica Clinceni, Universitatea a fost învinsă pe ”Ion Oblemenco” şi de Chindia, prin golul marcat de Daniel Popa (30), dintr-un penalty uşor acordat de arbitru la un duel între Marius Constantin şi Cristian Neguţ.

Surprize în Liga 1: Craiova şi Astra au pierdut acasă

Din cauza rezultatelor slabe, Universitatea Craiova şi Cristiano Bergodi au ajuns la un acord privind încetarea raporturilor contractuale, a anunţat clubul craiovean.  Italianul conducea Craiova din luna mai. Tehnicianul a declarat, vineri seară, că va demisiona de la Universitatea Craiova, după eşecul cu Chindia Târgovişte, scor 0-1, din Liga I.

„Universitatea Craiova şi Cristiano Bergodi au ajuns la un acord privind încetarea raporturilor contractuale. Îi mulţumim şi îi urăm mult succes în carieră. În perioada imediat următoare, echipa va fi condusă de Corneliu Papură, ajutat de Dragoş Bon, Gheorghe Ciurea, Florinel Luţă, Robert Tufişi, Cornel Blejan şi Daniel Ene”, a anunţat Universitatea Craiova.