DEZVĂLUIRE-ŞOC! Unul dintre bătăuşii din Piaţa Constituţiei are două bordeluri în Germania

Informaţii bombă din ancheta bătăuşilor din Piaţa Constituţiei, unde un bărbat a fost omorât, iar altul grav rănit. Unul dintre agresorii din Giurgiu a mai avut probleme cu legea. El a fost implicat într-un dosar de trafic de persoane, iar în Germania conducea două bordeluri, anunţă România TV.

16 oct. 2019, 15:15
DEZVĂLUIRE-ŞOC! Unul dintre bătăuşii din Piaţa Constituţiei are două bordeluri în Germania

Ionuţ Mirea, parte vătămată în urma conflictului din Piaţa Constituţiei, are o reţea de trafic de persoane. Zeci de femei au fost duse în Germania, dar şi în Spania şi obligate să se prostitueze, susţin poliţiştii de la Direcţia de Combatere a Crimei Organizate.

Detalii şocante despre bătaia din Piaţa Constituţiei. De la ce a pornit scandalul

Metoda de recrutare era cea numită „lover boy”, aceea prin care mai multe fete din Capitală, din judeţul Giurgiu şi din judeţele din Moldova se îndrăgosteau de aceşti recrutori, iar apoi erau convinse să muncească în beneficiul reţelei. Cele care nu se supuneau erau bătute şi chiar drogate pentru a fi obligate să se protitueze.

Sportivi reţinuţi în cazul bătăii din Piaţa Constituţiei. Erau apropiaţi ai celui mai temut clan din Bucureşti

Conform autorităşilor, clienţilor care veneau la cele două bordeluri din Hamburg li se ofereau şi droguri de către gruparea lui Ionuţ Mirea.