Urmărire pe străzile Capitalei pentru prinderea a doi hoţi de telefoane VIDEO

Poliţiştii locali din Capitală au reușit, după o cursă pe străzile Bucureștiului, să prindă două persoane suspecte de furtul unor telefoane mobile.

17 iun. 2015, 11:45
Urmărire pe străzile Capitalei pentru prinderea a doi hoţi de telefoane VIDEO

Un echipaj din cadrul Serviciului Intervenții al P.L.M.B. – aflat într-o misiune de patrulare – a fost oprit în jurul orei 21:00 de un bătrân care a povestit că, în timp ce se afla pe o stradă în zona Văcărești, un tânăr de etnie rromă i-a smuls telefonul mobil și borseta din mână.

Pe baza semnalmentelor date de păgubit, echipajul Poliției Locale a Municipiului București a reușit să-l depisteze pe suspect. Acesta, împreună cu o cunoștință de-a sa nu s-a supus somației, a fugit, însă a fost prins după o urmărire pe străzile din zona cartierului Văcărești.

La percheziția efectuată asupra suspectului, agenții locali au mai găsit alte câteva telefoane mobile pentru care P.E., în vârstă de 23 de ani, nu a putut da vreo justificare.

După întocmirea actelor procedurale, persoana în cauză a fost predată, de către agenții P.L.M.B., lucrătorilor Poliției Naționale, aceasta fiind reținută pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.