Urşii panda profită din plin de grădiniile zoologice închise, pentru a avea mai multe momente intime VIDEO

Pandemia de coronavirus vine şi cu părţi bune. Din fericire pentru un cuplu de urşi panda din Hong Kong, faptul că grădinile zoologice au fost închise, le-a dat prilejul de a face în sfârşit dragoste. 

RomaniaTV.net
08 apr. 2020, 06:57

După aproape un deceniu de încercări, urii panda uriaşi Ying Ying și Le Le s-au împerecheat luni, în incinta lor din grădina zoologică aflată în Ocean Park din Hong Kong, închisă din luna ianuarie. 

Niciun vizitator nu a asistat la momentul intim dintre cei doi panda de 14 ani, în persoană, deoarece grădina zoologică este închisă de la sfârșitul lunii ianuarie din cauza pandemiei.

Gradina zoologica a anuntat vestea cu o poza dulce a perechii postată pe internet. Hong Kong Free Press, între timp, a împărtășit acest clip al cuplului în acțiune:

„Procesul de împerechere natural de astăzi este extrem de interesant pentru noi toți, deoarece șansa de sarcină prin împerechere naturală este mai mare decât prin inseminarea artificială”, a declarat Michael Boos, directorul executiv al grădinii zoologice, într-un comunicat online.

Se presupune că femelele panda gigant sunt fertile doar pe parcursul unei singure perioade de 24-72 de ore în fiecare an. De asemenea, se crede că masculul şi femel trebuie să fie atrași unul de celălalt înainte de a se împerechea.

„Dacă are succes, semnele de sarcină, inclusiv fluctuațiile nivelului hormonal și modificările comportamentale pot fi observate încă de la sfârșitul lunii iunie, deși există întotdeauna șansa ca Ying Ying să poată experimenta o pseudo-sarcină”, a adăugat Boos. „Sperăm să aducem vești minunate despre sarcină în Hong Kongers în acest an și să contribuim în continuare la conservarea acestei specii vulnerabile.”