Ursul de pluş dispărut al unei tinere din Canada a fost recuperat după ce Ryan Reynolds a oferit o recompensă de 5.000 de dolari FOTO

O tânără din Vancouver şi-a recuperat ursuleţul de pluş cu o semnificaţie specială pentru ea, după ce acesta a fost furat. Actorul Ryan Reynolds a ajutat la rezolvarea acestui caz, oferind o recompensă de 5.000 de dolari. 

RomaniaTV.net
31 iul. 2020, 11:56
Ursul de pluş dispărut al unei tinere din Canada a fost recuperat după ce Ryan Reynolds a oferit o recompensă de 5.000 de dolari FOTO

Ursul de pluş al Marei Soriano avea un dispozitiv cu vocea mamei ei, care a murit în urmă cu un an. Marilyn Soriano s-a stins din viaţă la 53 de ani, pe 29 iunie 2019, după ce a luptat împotriva cancerului. Mara Soriano a spus că mama ei i-a dat ursul cu puţin timp înainte să moară. 

Săptămâna trecută ursul a fost furat în timp ce Mara şi logodnicul ei se pregăteau să se mute în altă în altă casă. Acesta era ambalat într-un sac cu alte obiecte de valoare.

Citeşte şi: Burt Reynolds a murit! Celebrul actor american avea 82 de ani

Sâmbătă, după ce cazul a fost prezentat la ştirile CNN, s-a început o căutare pe reţelele sociale şi astfel i-a fost atrasă atenţia actorului Ryan Reynolds. Acesta a oferit o recompensă de 5.000 de dolari pentru găsirea ursului. Alte celebrități, inclusiv Dan Levy și Zach Braff, au postat pe Twiiter mesaje că speră ca ursul să fie găsit şi să se întoarcă la Mara. 

După oferta lui Reynolds, George Stroumboulopoulos și Kraft Peanut Butter au adăugat şi ei câte 5.000 de dolari la sumă, astfel că recompensa totală a ajuns la 15.000 de dolari. 

Miercuri, Mara a postat într-un tweet că usrul i-a fost înapoiat de doi cetăţeni şi că era „fără zgârieturi”, iar căsuţa cu înregistrarea mamei ei este intactă. Singurul lucru care lipsea era perechea de ochelari, o replică a celor pe care îi purta mama ei. 

„Pentru mine înseamnă totul. O parte din mine care credea că nu-l voi mai vedea niciodată, cu siguranță. Este un oraș mare, erau atât de multe locuri în care ar fi putut fi, era ca și cum ai încerca să găsești acul în carul cu fân. De fiecare dată când ma uit la acel urs îmi amintesc că mama mea este cu mine”, a declarat Mara. 

„Mulțumesc tuturor celor care au căutat în sus și în jos”, a postat actorul Ryan Reynolds pe Twitter. 

Camerele de supraveghere l-au surprins pe bărbatul care a furat geanta cu obiectele de valoare ale Marei. Se pare că bărbaţii care i l-au înapoiat, au găsit ursul într-un parc din apropiere.