USL acuzată de PDL de implicare în manifestaţii

Preşedintele CJ Dâmboviţa, Florin Popescu (PDL), susţine că liderii USL de la nivelul judeţului s-au implicat personal în organizarea de manifestaţii la Târgovişte, încercând să organizeze şi transportul protestatarilor la Bucureşti. Senatorul PSD, Adrian Ţuţuianu, neagă acuzaţiile.

RomaniaTV.net
15 ian. 2012, 16:02
USL acuzată de PDL de implicare în manifestaţii

„În judeţul Dâmboviţa, PSD şi PNL organizează protestele. De trei zile încearcă acest lucru, însă fără prea mult succes, mobilizând activul de partid, dând mesaje pe net, pe Facebook”, a declarat Florin Popescu la România TV.

Acesta i-a indicat pe senatorul PSD Adrian Ţuţuianu şi pe preşedintele organizaţiei judeţene a PNL, Gabriel Grozavu, drept persoanele care s-au implicatr în organizarea manifestaţiilor. „Au fost trimise SMS-uri ce aveau persoane de contact pentru demonstraţii, iar operatorii de transport în comun pentru a fi duşi oameni la Bucureşti”, susţine Popescu.

„Ceea ce văd la televizor depăşeşete o manifestare de bună credinţă. Este o manifestare politică”, a declarat liderul PDL adăugând că situaţia generată de proteste va fi analizată la Colegiul Director de al partidului, preconizat pentru luni.

În schimb, senatorul Adrian Ţuţuianu a negat acuzaţiile lui Popescu, deşi a admis că a fost printre manifestanţii din Târgovişte, în seara zilei de vineri. „Domnul Popescu face parte din categoria liderilor politici ai PDL ce fac un joc de imagine pentru că intră într-un top naţional al corupţilor. Este o informaţie ce nu are niciun fel de realitate în spatele ei”, a spus Ţuţuianu.