„V for Vintage” se pregăteşte de FIESTA!

Pe data de 16 şi 17 mai, la Sala Palatului, ediţia cu numărul 14 a binecunoscutului eveniment "V for Vintage" vibrează pe ritmuri de Fiesta. Carnavalul de la Rio se va întâlni cu "Diavolul se îmbracă de la Prada", fapt ce va crea un spectacol de neuitat.

RomaniaTV.net
24 apr. 2015, 09:22

Culoarea, energiea şi mişcarea, toate reinterpretate în cheie stylish, contemporan sunt principalele ingrediente ale celor două zile de „V for Vintage Fiesta”.

Ediţia din această primăvară te aşteaptă cu ateliere de creaţie ale celor mai cunoscuţi designeri romani, precum: Oana Lupas, Iutta, Cooperativa Franklin 9 şi Lia Aram, în care vei regăsi colecţii inspirate de tematica colecţiionarilor de vintage autentic.

Tema centrală a evenimentului va fi „Molecule F & Friends, Band of Creators, Moja”, ce va avea ca principal mesaj: „We are cool even when we are happy!”.

Mai mult decât atât, ca de fiecare dată, „V for Vintage” nu renunţă şi la suprizele cu care şi-a obişnuit publicul şi fără de care nici cea mai nonconformistă Fiesta nu se poate desfăşura pe deplin.

Mai exact, în cadrul evenimentului va exista o zonă de lounge, cum nu s-a mai văzut vreodată la Sala Palatului, cu food & treats delicioase. De asemenea la sfârşitul evenimentului se va organiza şi o tombolă cu premii oferite de expozanţii „V for Vintage Fiesta”. 

Ca totul să fiu perfect şi să se potrivească cu tematica vibrantă a evenimentului, organizatorii au impus şi un dress code. Şi anume, orice outfit cu care să poți interpreta un „Ole!” de efect!

Citeşte şi  „Norocul este ceea ce faci din el”, motivul care a inspirat festivalul „V for Vintage LUCKY”