Vă mai amintiţi de Nuţi, bona lui Bebeto? Ce s-a ales de ea şi care este relaţia ei cu Anamaria Prodan

Vă mai amintiţi de Nuţi, bona lui Bebeto? Datorită familiei Prodan-Reghecampf, care a primit-o în familia lor, femeia a devenit cunoscută şi extrem de apreciată. Elena Fulgeanu mergea cu ei în vacanțe și petreceau mai tot timpul împreună.

11 ian. 2022, 19:57
Vă mai amintiţi de Nuţi, bona lui Bebeto? Ce s-a ales de ea şi care este relaţia ei cu Anamaria Prodan
Vă mai amintiţi de Nuţi, bona lui Bebeto?

Vă mai amintiţi de Nuţi, bona lui Bebeto? Pe vremea când Anamaria Prodan filma reality ushow-ul familiei sale, Nuți era bona care avea grijă de toate. Apărea în toate fotografiile de familie, mergea la evenimentele importante în care Prodanca și antrenorul erau invitați și chiar se mutase cu ei în Dubai.

Citeşte şi: Anamaria Prodan, relaţii apropiate cu Nuţu Cămătaru şi Fane Spoitoru: „De acolo a plecat șmecheria!”. Atac la Reghecampf: „Ce fel de bărbat ești, mă, nebunule?” VIDEO

Vă mai amintiţi de Nuţi, bona lui Bebeto?

Nuți nu mai este de ani buni în familia Anamariei Prodan. Mai exact, aceasta nu și-a mai găsit locul acolo, pentru că fiul cel mic al lui Reghe a crescut și nu mai are nevoie de ajutor. Acesta se descurcă acum singur, dar este foarte apropiat de Nuți în continuare.

Nuți este foarte fericită. Bebe este fii-su și nu se desparte de el. Și fetele sunt fetele ei. Dacă eu îl cert pe Bebe sau țip la el, Nuți plânge de se omoară. Doamne! Când mă vede nervoasă nu-mi zice nimic, că cred că m-ar omorî atunci că țip la băiat’, a spus recent Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan dezminte o nouă relaţie

Anamaria Prodan a reacţionat după ce presa tabloidă a scris că s-a iubi cu un miliardar. „M-am săturat să fiu măritată de presă şi de gura lumii în fiecare zi şi să am declaraţii de genul  – sunt îndrăgostită . Sunt îndrăgostită de copii mei, de meseria mea, nu sunt Reghecampf să mă îndrăgostesc zilnic, să fac copii însurat.

Eu sunt Anamaria Prodan, sunt încă măritată, eu sunt demnă, nu am nebunii din astea, Oamenii care sunt cu mine sau care apar pe Instagram sunt partenerii mei de afaceri, eu toată viaţa mea am făcut afaceri cu bărbaţi şi am trăit între bărbaţi.

Cât despre domnul cu care se spune că sunt căsătorită sau despre care am declarat că mă mărit este un foarte important om de afaceri, om integru, care nu are de-a face cu subiecte de genul acesta.

Vă rog frumos, până nu se pronunţă divorţul de Regehcampf, nu nu aş vrea să discutăm despre iubiri fulgerătoare, nunţi şi aşa mai departe”, a declarat Anamaria Prodan în exclusivitate pentru România TV.