„Vă rog să mă ajutaţi să am o iubită!”. Reacţie INCREDIBILĂ a lui Dani Oţil pe Facebook

Dani Oţil a publicat recent pe pagina sa de Facebook câteva poze din vacanţa sa de sărbători, vacanţă petrecută departe de România. Pentru că în poze matinalul apărea în compania unei tinere domnişoare, toate tabloidele au crezut că Dani are o nouă relaţie, relaţie pe care nu vrea să o facă publică acum. Dani a dezminţit cele apărute în presă, printr-un mesaj postat pe pagina sa de socializare.

RomaniaTV.net
13 ian. 2015, 15:21
„Vă rog să mă ajutaţi să am o iubită!”. Reacţie INCREDIBILĂ a lui Dani Oţil pe Facebook

După publicarea fotografiilor din vacanţă, Dani a fost surprins într-un mod nu tocmai plăcut de către presa de monden, că tânăra amică cu care a plecat în vacanţă este noua sa iubită, afirmaţie care a apărut în urma unei glume, susţine Dani.

Dani Oţil a dat-o UITĂRII pe Mihaela Rădulescu. Noua iubită are un BUST impresionant FOTO

Văzând cum situaţia degenerează de la o zi la alta, Dani şi-a luat inima în dinţi şi a scris un mesaj pe pagina sa de socializare, mesaj care clarifică toată această întâmplare. Totodată, la sfârşitul mesajului, Dani a dorit să sublinieze faptul că fiind o persoană liberă poate face tot ceea ce-şi doreşte fără a da socoteală cuiva.

„Vă rog să mă ajutaţi să am o iubită! M-am găsit azi din nou cuplat cu o colegă pe nişte site-uri citite doar de femei. […] Povestea cu Miruna a început chiar în redaţiia de la Neatza. E cea mai mică dintre noi, a fost studenta noastră la IMA şi probabil a fost cea mai bună din seria ei. Nu m-am implicat în angajarea ei, pentru că am principii şi nu am vrut să fiu subiectiv. […]

Am fost subiectiv însă cu un alt angajat. Se numeşte Beatrice Filip. A venit de la ştiri, ne cunoşteam din Antenă şi am propus-o colegilor ca reporter. Contează că în aceeaşi perioadă apăreau tot felul de articole ciudate cu mine sau colegii mei, ce conţineau date sau elemente pe care le ştia doar redacţia.

A fost uşor să lansăm un zvon fals doar pentru ea şi să îl vedem a doua zi în Libertatea ca să ne dăm seama cine e căpuşa. M-a implorat cu lacrimi în ochi să nu povestesc treaba public pentru că nu îşi va mai găsi loc de muncă, iar cei de la Libertatea probabil îi vor face probleme. Am acceptat în primul rând ca un gentelman şi apoi ca un coleg. Am fost un prost.

Marea iubire a lui Dani Oţil, înainte de Mihaela Rădulescu

Spun că e o glumă, pentru că aşa cum am arătat în emisiune, pozele în care colega mea „apare” în vacanţă cu mine sunt poze cu o negresă grasuţă şi cu o braziliancă. Evident, vizita într-o ţară poate fi demonstrată cu paşaport, viză, ştampilă de intrare…etc. aş fi penibil să arăt astfel de lucruri la tv.

Acum gluma e data din gură în gură cum dau copiii o gumă mestecată. Ea nu mai are gust de mult, dar ei se mai bucură de mofăire în lipsă de alt subiect. Beatrice, oriunde ai lucra acum…mi-ai promis că într-o zi ne vei privi în ochi şi ne vei spune de ce ne trădai. Am tot aşteptat.

La mine miza e mică. Pot ieşi cu cine vreau, pot face dragoste cum şi când vreau. Dar îmi doresc să le fac când vreau eu şi nu când scrie în ziar”, a fost mesajul lui Dani Oţil pe pagina sa de Facebook.

Citeşte şi  Mihaela Rădulescu, dezvăluiri incendiare despre despărţirea de Dani Oţil. „Eu îmi doresc…….”