Vadim a trimis ajutoare la sinistraţi: cărţi, jucării şi alimente

Preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a trimis două maşini încărcate cu ajutoare pentru sinistraţii din comuna buzoiană Vintilă Vodă. Ajutoarele au fost sfinţite de doi preoţi înainte de a fi trimise celor în nevoie. "De la noi mai puţin, de la Dumnezeu mai mult", a declarat C.V. Tudor, la România TV.

RomaniaTV.net
17 feb. 2012, 09:07
Vadim a trimis ajutoare la sinistraţi: cărţi, jucării şi alimente

Sunt ajutoare multiple, în primul rând, alimente: mezeluri, paste, mălai, orez, zahăr ulei, răcoritoare, apă minerală (…) Ăsta este deficitul nu doar al sinistraţilor, ci şi al românilor. Se poate vorbi de un popor de sinistraţi după 22 de ani de jah şi anarhie„, a spus europarlamentarul PRM.

Pentru copii, PRM a colectat şi jucării. Liderul PRM s-a ocupat şi de hrana spirituală a sătenilor din Vintilă Vodă astfel încât o parte dintre ajutoare sunt reprezentate de cărţi. Alături de Biblii şi calendare ortodoxe, în transport se regăsesc şi volume din operele politicianului: „Discursuri”, „Creanga de Aur” sau „Scrisori deschise”. „Sunt şi cele trei romane fundamentale ale mentorului meu literar, Eugen Barbu: Groapa, Principele, Săptămâna Nebunilor”, a precizat Vadim. Cărţile vor merge către cele trei şcoli din comuna Vintilă Vodă.

Europarlamentarul a spus că PRM va mai organiza o colectă de ajutoare şi a apelat la cei mai înstăriţi să nu uite de cei afectaţi de ninsori şi viscol. „Cine dă la săraci, îl împrumută pe Dumnezeu”, a spus Vadim adăugând că faptele bune nu vor fi uitate de către divinitate. „Aceeaşi Biblie spune să faci binele, dar să nu se ştie pentru că are cine şti, bunul Dumnezeu din cer”, a mai spus C.V. Tudor.