Val de accidente în această dimineaţă. Un tânăr a murit după ce s-a izbit cu maşina de un copac

Două accidente violente s-au produs în această dimineaţă în judeţul Ilfov şi Harghita. Un tânăr în vârstă de 28 de ani a murit după ce maşina pe o conducea s-a izbit de un copac, la ieşirea din localitatea Feliceni, judeţul Harghita. Motorul maşinii a fost găsit la 30 de metri de locul impactului.    

RomaniaTV.net
13 aug. 2020, 07:34
Val de accidente în această dimineaţă. Un tânăr a murit după ce s-a izbit cu maşina de un copac

Oamenii legii au găsit, la faţa locului o persoană decedată şi un autoturism grav avariat. Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea tuturor cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului.

„Din primele cercetări rezultă că autoturismul implicat s-a izbit violent de un copac, situaţie în care a fost distrus complet, motorul fiind găsit la circa 30 de metri”, potrivit Poliţiei Harghita.

Citeşte şi: A murit pacienta cu COVID-19 din ambulanţa căzută de pe pod în Gorj. Ambulanţierul este în stare gravă

Un alt accident violent s-a produs în comuna 1 Decembrie, Ilfov. O dubă și o mașină s-au lovit în urma neacordării de prioritate iar o persoană a fost rănită. Șoferii autoturismelor au fost controlați cu aparatul etilotest iar rezultatul a fost zero.