Val de ironii pe Internet după gafa cu „Tela Viv” a europarlamentarului Maria Grapini

După ce a inventat ţara Letiţia, europarlamentarul PSD Maria Grapini a mers în vizită în orașul "Tela Viv" din Israel. Noua gafă a devenit repede virală și reţelele de socializare s-au umplut de glumele pe acest subiect. Ambasada Suediei la București a postat mesajul Salutări din "Kise Leff", iar Cabral își salută prietenii virtuali din "Ber Ceni". 

31 oct. 2019, 08:58
Val de ironii pe Internet după gafa cu „Tela Viv” a europarlamentarului Maria Grapini

După ce europarlamentarul PSD Maria Grapini le-a urat prietenilor virtuali „Seară bună din Tela Viv”, cunoscutul oraș israelian scris însă greșit de Grapini, un val de ironii s-a iscat în mediul online. 

Ambasada Suediei a reacționat imediat transmițând salutări din „Kise Leff”.

„Salutări din Kise Leff! Începând de luni, programul nostru de lucru cu publicul este de luni până joi, în intervalul 10:00–12:00”, a postat Ambasada Suediei la Bucureşti, pe pagina de Facebook. Ulterior mesajul a fost modificat, fiind scos „Kise Leff”.

Şi Cabral face ironii la adresa europarlamentarului PSD şi îşi salută prietenii din „Ber Ceni”. 

 

Şi platforma online de vânzări de bilete de avion inventează noi destinații după modelul Maria Grapini.

„Iar am comis-o. Toate orașele importante din Letiția sunt aici: Bar Celona, Val Letta, Lisa Bona, Newy Ork, Que Bec”, potrivit unei postari a companiei pe Facebook.

Compania și-a denumit de altfel noile destinații ca fiind orașe importante din „Letiția”, țara inventată tot de Maria Grapini în urmă cu ceva timp.