O bătrână şi fiul său, găsiţi morţi în apropierea casei. Oamenii ar fi fost ucişi de animalele domestice pe care le creşteau

O bătrână dintr-o comună din judeţul Vâlcea şi fiul acesteia au fost găsiţi morţi, în apropierea casei în care locuiau, prima ipoteză fiind aceea că cei doi au fost ucişi de animalele domestice pe care le creşteau în gospodărie.

11 dec. 2018, 08:47
O bătrână şi fiul său, găsiţi morţi în apropierea casei. Oamenii ar fi fost ucişi de animalele domestice pe care le creşteau

Potrivit datelor furnizate de reprezentanţii Poliţiei Judeţene Vâlcea, un bărbat din comuna Grădiştea, satul Valea Grădiştii, a sunat, în noaptea de 10 decembrie, la 112 anunţând că şi-a găsit tatăl, în vârstă de 54 de ani, şi bunica, în vârstă de 74 de ani, morţi pe un teren din apropierea locuinţei lor, scrie news.ro.

Citeşte şi DUBLĂ TRAGEDIE ÎN PIATRA NEAMŢ. Mama şi fiul, împreună la morgă. Cum s-a întâmplat nenorocirea

Poliţiştii care au deschis anchetă în acest caz au constatat că bătrâna şi fiul acesteia au fost găsiţi în grădină, iar trupurile neînsufleţite ale celor doi au semne de violenţă care par a fi produse de animale, suspectându-se că cei doi au fost atacaţi de trei bovine şi un taur pe care familia le creştea în gospodărie.

Cercetările continuă sub coordonarea unui procuror de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea, dosarul fiind deschis pentru ucidere din culpă.


loading...