Valentina Pelinel, despre al patrulea copil cu Cristi Borcea! “Niciodată nu spune niciodată”

Cristi Borcea și Valentina Pelinel au împreună un băiețel și două fetițe gemene, creșterea și educația lor fiind o prioritare. Cu toate acestea, vedeta nu exclude posibilitatea de a le da acestora încă un frățior sau o surioară.

24 feb. 2022, 15:32
Valentina Pelinel, despre al patrulea copil cu Cristi Borcea! “Niciodată nu spune niciodată”

Valentina Pelinel a vorbit despre posibilitatea de a avea al patrulea copil alături de Cristi Borcea, după ce acesta afirmat ca vrea să aibă și al zecelea moștenitor.

Valentina Pelinel, despre al patrulea copil cu Cristi Borcea!

CITEȘTE ȘI: Valentina Pelinel dezvăluie sacrificiile pe care le-a făcut pentru copiii ei: „Noi nu aveam ce au ei azi. Lucrurile frumoase se obțin greu și cu lupt㔓Cred că sunt ok. Eu zic că am făcut trei, mulțumim lui Dumnezeu. Să fie sănătoși și ce-o vrea Dumnezeu mai încolo. Niciodată nu spune niciodată”

, a mărturisit Valentina Pelinel la Antena Stars.

Mai mult decât atât, vedeta a făcut mărturisiri savurase despre cum o răsfață soțul cu cadouri de lux. Fostul președinte al clubului din Ștefan cel Mare fiind renumit pentru generozitatea sa.

CITEȘTE ȘI: Valentina Pelinel nu s-a recuperat încă după operaţia suferită. La ce a fost nevoită să renunţe soţia lui Borcea

Mi-a luat soțul meu două gentuțe pe care mi le doream mai de mult. Nu m-am putut hotărî și mi le-a luat pe amândouă. Lui îi place mai mult să-mi ia cadouri mie, îmi spune mereu că e mai fericit când îmi ia mie, decât când își ia lui„, a mai spus modelul.

Cristi Borcea și Valentina Pelinel formează un cuplu care a depășit toate piedicile. Au trăit o poveste de dragoste interzisă la început, căci atunci când s-au îndrăgostit Cristi Borcea era căsătorit cu Alina Vidican, cu care avea doi copii, iar Valentina Pelinel era soția fostului politician Cristian Boureanu. Au devenit soți cu acte în regulă în data de 12 septembrie 2018 și au împreună trei copii, Milan, în vârstă de cinci ani şi gemenele Indira şi Rania, de trei ani.