Valeriu Argăseală, pus în dificultate la TAS. Viitorul, avantaj faţă de FCSB

FCSB încearcă să obţină la TAS titlul de campioană în Liga 1, dar preşedintele CA, Valeriu Argăseală, a fost protagonistul unui moment controversat în timpul audierilor de miercuri de la Lausanne.

12 iul. 2017, 18:30
Valeriu Argăseală, pus în dificultate la TAS. Viitorul, avantaj faţă de FCSB

Valeriu Argăseală nu a ştiut ce să le răspundă arbitrilor TAS atunci când a fost întrebat de ce nu l-a înştiinţat pe avocatul care îi reprezintă pe roş-albaştri de circulara LPF din februarie 2016, în care se explica modul în care se face departajarea în caz de egalitate de puncte, susţin surse din sala de judecată. Oficialul FCSB a fost avertizat că ar putea fi acuzat de mărturie mincinoasă, în condiţiile în care se afla sub jurământ.

Gigi Becali, criză de nervi ÎN DIRECT. Ce s-a întâmplat astăzi la TAS

În apelul înaintat la TAS, FCSB nu a făcut vreo referire la respectiva circulară, iar avocatul echipei patronate de Gigi Becali a precizat că a aflat despre aceasta doar după ce a formulat motivele apelului. Acesta a fost momentul în care Valeriu Argăseală nu a reuşit să le răspundă convingător arbitrilor TAS, ceea ce ridică serioase semne de întrebare în privinţa şanselor de reuşită pe care le are FCSB.

TAS decide campioana României la fotbal. Emoţii pentru Viitorul Constanţa şi FCSB

Circulara LPF din februarie 2016 preciza că departajarea echipelor în caz de egalitate de puncte se face luându-se în calcul doar meciurile din play-off, nu din tot campionatul, aşa cum s-ar înţelege din ROAF.