Vanghelie va vota pentru unitate şi democraţie în partid, nu pentru execuţie VIDEO

Prezent la CEx,  Marian Vanghelie a declarat că exluderea lui Mircea Geoană este echivalentă cu decapitarea PSD-ului în urmatoarea perioadă. De aceea a făcut apel la liderii PSD să menţină unitatea partidului. 

RomaniaTV.net
22 nov. 2011, 15:42
Vanghelie va vota pentru unitate şi democraţie în partid, nu pentru execuţie VIDEO

Marian Vanghelie a declarat marţi la sosirea la Comitetul Executiv, că exluderea lui Mircea Geoană este echivalentă cu decapitarea PSD-ului în urmatoarea perioadă.

Întrebat care va fi votul său, Marian Vanghelie a declarat: „Eu nu am cum să votez excluderea lui Mircea Geoană din partid, aşa ceva se făcea în perioada stanilistă. Astea sunt execuţii.”

Primarul sectorului 5 a făcut apel la liderili partidului, declarând că această excludere va fi decisivă pentru viitorul PSD şi tocmai de aceea nu crede că se va întâmpla acest lucru.

Eu nu cred că astăzi se va întâmpla asa ceva. Eu am încredere în liderii partidului şi fac apel la Ion Iliescu şi la Adrian Nastase să fie foarte atenţi la ceea ce se întâmplă acum pentru că este acelaşi lucru cu  decapitarea PSD-ului in următoarea perioadă”, a mai spus Geoană.

În ceea ce priveşte problema ca unii membri marcanţi ai partidului să părăsească PSD, Vanghelie nu crede că va pleca cineva din partid: „Eu vreau să rămână PSD-ul unit cu Mircea Geoana, cu Ion Iliescu, cu Victor Ponta si sa câştigăm alegerile. Cred că am scăzut în sondaje numai din cauza a ceea ce se întâmplă astăzi, aici.”