Vasile Bănescu, despre posibilitatea restricţiilor de Crăciun: „Total deplasat. Sper să nu se reintroducă o dublă măsură”

Vasile Bănescu, purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române, a declarat la Antena 3 faptul că este total deplasat să se ia în calcul de către autorități restricționarea sărbătorilor de iarnă.   

RomaniaTV.net
26 oct. 2020, 17:07
Vasile Bănescu, despre posibilitatea restricţiilor de Crăciun: „Total deplasat. Sper să nu se reintroducă o dublă măsură”

”A vorbi de anularea sărbătorii de Crăciun mi se pare total deplasat în acest moment. Știu că înainte e vorba de un eveniment care antrenează atenția întregii țări. Sper să nu se introducă în discuție o dublă măsură. Nu cred că e potrivit și nici corect să vorbim în cheie sumbră de sărbătorile de iarnă”, a declarat Vasile Bănescu.

Citește și: Raed Arafat, veşti proaste înainte de Crăciun: „Sărbătorile de iarnă ar trebui să fie adaptate acestui virus”. Musta cere „stop joc”

Raed Arafat a declarat recent faptul că perioada Sărbătorilor de iarnă va fi una cu restricții impuse de lupta împotriva coronavirusului. Șeful DSU susține că cetățenilor le va fi imposibil să petreacă sărbătorile de iarnă așa cum o făceau în anii trecuți. Un anunț simiilar a făcut și celebrul medic Virgil Musta.

”Despre sărbătorile de iarnă… este încă o perioadă care va trebui să fie adaptată acestui virus. Știu că atunci o să avem din nou foarte mulți oameni care o să vrea să sărbătorească sărbătorile de iarnă ca și cum nu ar fi fost virusul și nu este nicio problemă. Din păcate acest lucru va fi imposibil. Va trebui să ne adaptăm modului în care în acest an vom trece prin perioadele respective în speranța că la anul vom putea să revenim la cât mai aproape de viață normală, cum o știam noi înaintea acestui virus”, a spus Arafat, la Antena 3.