Verdictul experţilor: De ce e bine să te desparţi de partener TOAMNA

Despre primăvară se spune că este cel mai bun anotimp pentru a te îndrăgosti, iar despre vară se spune că este sezonul în care îţi prinde bine să fii singur şi liber să te distrezi aşa cum îţi place. Iarna, de regulă, vrei să ai pe cine lua în braţe în nopţile reci. Însă toamna aduce cu ea momentul perfect pentru a încheia o relaţie. Iată de ce!

RomaniaTV.net
31 oct. 2016, 13:21
Verdictul experţilor: De ce e bine să te desparţi de partener TOAMNA

„Toamna poate fi un moment propice pentru a încheia o relaţie pentru că energia ei semnifică recolta”, spune specialistul şi ghidul spiritual Heather Kristian Strang. „E momentul când culegi ce ai semănat. Cu cât ne apropiem de iarnă, e timpul să devenim ceva mai introspectivi, să ne pregătim pentru noul an şi noile provocări pe care ni le aduce.”

Citeşte şi  Momente care pot întări sau distruge o relaţie

Toamna e mai uşor să vezi mai clar anumite aspecte legate de partener, mai ales înainte de 31 octombrie, de Halloween. Această sărbătoare este asociată tradiţiei celtice a celebrării sfârşitului recoltei şi intrarea naturii într-o stare de amorţeală. Încheierea unei relaţii în acest sezon îţi oferă şansa de a te vindeca în timpul lunilor închise de iarnă, ce predispun la introspecţie.

„Este un sezon foarte bun pentru a reflecta. E momentul potrivit pentru a te întreba dacă această relaţie îţi satisface nevoile”, arată Norva Semoy Abiona, fondator al comunităţii Soţia Înţeleaptă şi autorul volumului „E timpul să pleci”.

Citeşte mai mult pe feminis.ro