Vergil Chiţac, senatorul infectat cu coronavirus, s-a întâlnit cu lideri PNL, USR şi PLUS pentru a-l susţine la Primăria Constanţa

Vergil Chiţac, senatorul PNL confirmat cu noul coronavirus (COVID-19), a avut mai multe întâlniri de negociere cu membri din conducerea PNL, USR şi PLUS Constanţa pentru a-i susţine candidatura la Primăria Constanţa. Asta a declarat deputatul USR Stelian Ion care s-a întâlnit, la rândul său, cu parlamentarul liberal.

RomaniaTV.net
13 mart. 2020, 11:33
Vergil Chiţac, senatorul infectat cu coronavirus, s-a întâlnit cu lideri PNL, USR şi PLUS pentru a-l susţine la Primăria Constanţa

Stelian Ion a precizat că a stat lângă deputatul PNL Bogdan Huţucă şi că a dat mâna cu senatorul liberal Vergil Chiţac la audierea ministrului Cătălin Predoiu din Parlament, notează info-sud-est.ro.

”M-am întâlnit cu Vergil Chițac în 21 februarie și încă o dată la Parlament, și chiar am dat noroc cu el, la audierea ministrului Predoiu pentru Guvernul Cîțu”, a afirmat Stelian Ion, conform sursei citate.

Prima reacţie a lui Vergil Chitac, senatorul PNL, infectat cu coronavirus: Voi urma întocmai procedurile Direcţiei de Sănătate Publică

Deputatul USR a menţionat că Bogdan Huțucă, șeful PNL Constanța, care a intrat la rândul lui în contact cu Vergil Chițac, a participat la negocieri cu membrii alianței USR-PLUS pentru a ajunge la o înțelegere privind susținerea candidaturii senatorului liberal la Primăria Constanța:

”Echipele de negociere pentru alegerile locale s-au întâlnit săptămâna asta, marți, ca să discute. Am negociat vreo trei ore. Erau Bogdan Huțucă, Vasile Delicoti și Septimiu Bourceanu de la PNL, Lucian Muflic și Sorin Iacob de la PLUS, și eu, Remus Negoi și Dumitru Caragheorghe de la noi, de la USR”, a declarat Stelian Ion pentru Info Sud-Est.

Ludovic Orban şi toţi şefii PNL, suspecţi de coronavirus! „Mă voi izola la Vila Lac 1”