Veste BOMBĂ pentru familia REGALĂ. Principesa Irina, fiica regelui Mihai, a fost ARESTATĂ în SUA

Publicat: Vineri, 16 August 2013 08:16 // Actualizat: Vineri, 16 August 2013 13:56 // Sursa: RTV.net

Principesa Irina, una dintre fiicele regelui Mihai, a fost arestată în SUA pentru că ar fi organizat lupte de cocoşi. Ea şi soţul său, John Wesley Walker, au fost arestaţi în Oregon şi riscă zeci de ani de închisoare.

Cei doi sunt acuzaţi că au organizat pariuri şi lupte ilegale de cocoşi la ferma lor din estul statului Oregon, informează România TV.

Alături de cei doi au mai fost reţinute alte 16 persoane din Oregon şi Washington. Potrivit procurorilor, Principesa Irina şi soţul său, fost adjunct de şerif, ar fi organizat cel puţin zece lupte ilegale de cocoşi în perioada 1 aprilie 2012 şi 19 mai 2013. Ei riscă în total 60 ani de închisoare, câte 5 pentru fiecare dintre cele 12 capete de acuzare, dar şi o amendă de 250.000 de dolari. Mai mult, ar putea să îşi piardă ferma.

Citeşte şi Casa Regală speră ca justiţia americană să soluţioneze în cel mai just mod cazul principesei Irina

John Wesley Walker şi Irina Walker sunt acuzaţi, împreună cu alte patru persoane, de organizarea de pariuri ilegale.

Procurorul a explicat într-un comunicat că luptele de cocoşi sunt interzise prin lege pe tot teritoriul Statelor Unite. Pe lângă faptul că sunt o practică barbară, acestea pun în pericol sănătatea şi siguranţa publică şi facilitează comiterea altor infracţiuni, a adăugat procurorul însărcinat cu dosarul.

A treia fiică a regelui Mihai şi a reginei Ana, principesa Irina, în vârstă de 60 de ani, este a cincea în ordinea succesiunii la tron şi la şefia Casei Regale a României. Ea a locuit cea mai mare parte a vieţii în Statele Unite ale Americii. Are doi copii, Mihai şi Angelica, născuţi în 1985, respectiv 1986, dintr-o primă căsătorie, cu John Kreuger. În 2007, ea s-a recăsătorit cu John Walker. Principesa a venit ultima dată în România în 2011, cu ocazia aniversării vârstei de 90 de ani a Majestăţii Sale Regele Mihai.

loading...
6 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
10 sep 22:43
Votează email 0 email
...Regală. Distincţia i-a fost acordată de către principesa Margareta, în numele Majestăţii Sale Regele Mihai I. Citeşte şi Veste BOMBĂ pentru familia REGALĂ. Principesa Irina, fiica regelui Mihai, a fost ARESTATĂ în SUA “Este un moment de...
18 aug 18:11
...de cocoşi. Ea şi soţul său, John Wesley Walker, au fost arestaţi în Oregon şi riscă zeci de ani de închisoare. Citește mai departe… Citeste mai departe ...
16 aug 17:04
Răspunde | Votează email 1 email
diana
S-a publicat in toata lumea occidentala. Nu vad dece nu s-ar publica tocmai in Romania. Oricum monarhia si fitsele familiilor lor au din ce in ce mai putini suporteri si simpatizanti in toata lumea.
16 aug 13:25
...România în 2011, cu ocazia aniversării vârstei de 90 de ani a Majestăţii Sale Regele Mihai. Source Article from http://www.rtv.net/veste-bomba-pentru-familia-regala-principesa-irina-fiica-regelui-mihai-a-fost-arestata-in-sua_93883.htmlVeste BOMBĂ pentru familia REGALĂ. Principesa Irina, fiica...
16 aug 13:00
...aniversării vârstei de 90 de ani a Majestăţii Sale Regele Mihai. www.rtv.net Related posts:...
16 aug 09:37
...de cocoşi. Ea şi soţul său, John Wesley Walker, au fost arestaţi în Oregon şi riscă zeci de ani de închisoare. Citește mai departe…. Citeste toata stirea Veste BOMBĂ pentru familia REGALĂ. Principesa Irina, fiica regelui Mihai, a fost ARESTATĂ în SUA...
1
EUR
4.8378
RON
04 Jul
noapte 22 °
zi 35 °
Ultimele joburi adaugate
24 H