Veste bombă pentru fanii emisiunii „Te cunosc de undeva”. S-a aflat cine sunt marii câștigători ai acestui sezon

Fanii emisiunii „Te cunosc de undeva” sunt nerăbdători să afle cine sunt marii câștigători show-ului. Iată, pe surse, care este răspunsul la această curiozitate.

12 iun. 2023, 09:55
Veste bombă pentru fanii emisiunii „Te cunosc de undeva”. S-a aflat cine sunt marii câștigători ai acestui sezon
Veste bombă pentru fanii emisiunii „Te cunosc de undeva”. S-a aflat cine sunt marii câștigători ai acestui sezon

Unul dintre cele mai spectaculoase show-uri de televiziune din România se apropie cu pași repezi către marea finală. Până la încheierea acestui sezon au mai rămas doar câteva ediții, iar fanii emisiuni sunt entuziasmați să afle cine vor fi marii câșigători. Cu toate că încă nu a fost difuzată semifinala emisiunii concurs, jurnaliștii au reușit să afle cine sunt câștigătorii „Te cunosc de undeva”.

Citește și: Adriana Trandafir dezvăluie detalii din culisele emisiunii „Te cunosc de undeva”: „Din fața televizorului se vede într-un fel. Poate fi un blestem”

În ediția difuzată sâmbăta trecută, în data de 10 iunie, la Antena 1, WRS și Emilian au fost cei care au câștigat. De altfel, pe întreg parcursul concursului WRS și Emilian au demonstrat în mod constant că au toate datele necesare. Nu numai că aceștia sunt extrem de talentați și au și voci deosebite, dar au și o carismă extraordinară. În plus aceștia sunt cameleonici și reușesc să intre în pielea oricărui personaj cu o ușurintă remarcabilă. Se pare că ei sunt și de data aceasta câștigătorii concursului „Te cunosc de undeva”.

Așadar, toate eforturile depuse de cei doi artiști se pare că au meritat din plin, mai ales că de fiecare dată, aceștia au făcut diverse compromisuri pentru a face astfel încât să semene cât mai bine cu personajele pe care trebuiau să le întruchipeze. Aceasta este o premieră în istoria show-ului „Te cunosc de undeva”. Niciodată până acun nu au fost câștigate două sezoane consecutiv de aceeași echipă.

Într-un interviu acordat cu mai multă vreme în urmă, WRS a dezvăluit cât de multe sacrificii a fost nevoit să facă pentru a putea să intre în pielea personajelor. Acesta a fost nevoit să treacă chiar și prin schimbări fizice.

„A fost o experienţă foarte frumoasă, chiar dacă a trebuit să fac foarte multe sacrificii, cum a fost renunţarea la barbă şi epilatul. Sunt epilat pe tot corpul şi acum am mâncărimi, pentru că începe să crească părul, aşa că trebuie să mă epilez din nou. Mă simt foarte ciudat şi fără barbă, pentru că am purtat-o în ultimii ani.Dar erau foarte multe personaje care presupuneau să nu am barbă, aşa că am decis să mă păstrez ras pe faţă. Dar am făcut cu drag toate astea şi consider că emisiunea aceasta m-a ajutat să mă apropii de valoarea mea maximă ca artist. Sunt dansator la bază, şi îmi place să fac şi muzică, iar emisiunea asta le-a îmbinat. A fost şi actorie, şi muzică, şi make-up, şi dans, adică tot”, spunea WRS sezonul trecut.

Pe de altă parte, Emilian a explicat că a intrat în concurs hotărât să câștige. Acesta a subliniat că unul dintre cele mai complicate lucruri a fost să poarte tocuri și body-uri.

„Îmi pare rău că nu mă puteţi vedea, dar sunt epilat în totalitate, pentru că am interpretat şi câteva personaje feminine. Ruleta a fost şi destul de indulgentă cu noi, dar ne-a şi pus în dificultate, în anumite momente.Dar, până la urmă, toate au fost nişte momente foarte frumoase. Am spus „Da” de la început. Am ştiut în ce mă bag. Am ştiut despre ce este vorba în această emisiune şi eu, dacă mă înham la un lucru, mă duc până la capăt, cum se zice. Dar nu doar epilatul a fost un mare efort: a trebuit să mă sui şi pe tocuri, să port şi body-uri”, a declarat în trecut Emilian.

Citește și: Câştigător Te cunosc de undeva 27 MAI 2023. Andreea Bălan, aproape goală la masa juriului. Artista a atras toate privirile