Veste bună despre starea de sănătatea a lui Marcel Pavel. A fost scos de la aparate: „A început să se hrănească singur”

Marcel Pavel a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus, după ce s-a simțit rău timp de mai multe zile şi a fost internat de urgență la Spitalul Matei Balș din Capitală.

RomaniaTV.net
24 iun. 2020, 05:58
Veste bună despre starea de sănătatea a lui Marcel Pavel. A fost scos de la aparate: „A început să se hrănească singur”

După ce, sâmbătă, s-a simţit destul de rău din cauza tratamentului care îi era administrat, lucrurile nu păreau să arate chiar bine. Marcel Pavel a fost pus pe perfuzii și i-a fost pusă și masca de oxigen deoarece nu putea să respire singur. Mai mult decât atât, el acuza și dureri musculare, iar dubla pneumonie pe care o are i-a afectat și mai tare starea de sănătate.

Citește și: Cozmin Guşă insistă cu teoria conspiraţiei: „Marcel Pavel este victima unui joc subteran si a unei farse”

În ultimele zile am trecut prin momente cumplite şi de aceea este lesne de înţeles că nu am mai apărut aici pe reţelele sociale! (…) contactând o dublă pneumonie şi corelată cu acest nenorocit de Covid-19, fiindu-mi aproape fatale! (…) Acum mă simt ceva mai rău, pe mine mă afectează cel mai tare zona plămânilor. Saturația oxigenului este relativ mică. Ceea ce simt eu acum pe pielea mea, nu pot să spun decât că sunt de acord cu specialiștii care s-au ocupat de testarea mea”, a spus Marcel Pavel în momentul în care și-a revenit câteva ore mai târziu.

Sâmbătă s-a simțit destul de rău, și s-a speriat foarte tare, mai ales că durerile erau mari. Toată ziua a stat sub observație. Din fericire, duminică, situația s-a schimbat. Starea de sănătate a artistului s-a îmbunătățit cât de cât și i s-a scos masca de respirație. Apoi, a început să se și hrănească singur, și să vorbească, dovadă că acum este mai bine”, a dezvăluit un apropiat de-al cântărețului pentru stirilekanald.ro.

Marcel Pavel nu a fost pacientul zero de la Antena 1

Mihai Gâdea, realizatorul emisiunii Sinteza zilei, de pe Antena 3, a discutat cu vedetele care au fost confirmate pozitiv cu noul coronavirus. Potrivit anchetelor epidemiologice, nu Marcel Pavel ar fi adus coronavirusul în platoul de filmări, ci o altă persoană.

Citeşte şi: Starea de sănătate a lui Marcel Pavel s-a înrăutăţit. Artistul nu poate respira fără masca de oxigen 

A apărut informația că Marcel a venit pe platourile de filmare de la Te cunosc de undeva infectat şi i-a infectat pe ceilalţi, sunt mai mulți infectați. Eu nu am să dau multe detalii, pentru că nu este rolul meu, dar în urma investigaţiilor epidemiologice care s-au făcut, nu Marcel Pavel a adus virusul pe platouri, s-a întâmplat să fie altcumva, de la o altă persoană. Şi acela este un alt caz public. Marcel acolo s-a infectat, nu a adus el virusul, a spus Mihai Gâdea, în emisiunea „Sinteza zilei”, de la Antena 3.