Veste bună pentru români! Lild oferă vouchere în valoare de 200 de lei și două electrocasnice de top

Lidl a decis să le ofere clienților săi posibilitatea de a câștiga 10 vouchere în valoare de 200 lei fiecare, dar și cinci storcătoare și un frigider de ultimă generație. Iată ce trebuie să știți despre această campanie specială.

22 feb. 2023, 13:17
Veste bună pentru români! Lild oferă vouchere în valoare de 200 de lei și două electrocasnice de top

Lidl, unul dintre cele mai mari supermarket-uri din țară, a anunțat recent că oferă vouchere în valoare de 200 de lei. Clienții trebuie să cumpere produsele franțuzești puse la vânzare.

Săptămâna aceasta la raft sunt disponibile binecunoscutele produse în stil frantuzesc de la Duc de Coeur.

Citiți și: Lidl aduce la raft opt produse premiate la nivel internaţional

Lidl pune la bătaie 10 vouchere în valoare de 200 de lei fiecare

Lidl le dă romanilor posibilitatea de a câștiga o mulțime de premii, în special 10 vouchere în valoare de 200 de lei fiecare.

„Specialitățile Duc de Coeur aduc în bucătăria ta și bon vivre-ul în stil francez, și premii! Bucură-te de deliciile tale preferate și înscrie în concurs orice bon de minimum 70 lei, pe care apare cel puțin un produs Duc de Coeur, ca să câștigi!”, au anunțat reprezentanții magazinului.

Așadar, pentru a putea câștiga un voucher trebuie să cumpăram produse de minim 70 de lei, inclusiv unul din gama Duc de Coeur, apoi să înscrieți bonul de cumpărături pe lidl.ro. Atenție, nu trebuie să aruncați bonul, deoarece dacă veți câștiga va trebui să îl prezentați pentru a intra în posesia premiului.

Pe lângă voucherele în valoare de 200 de lei, Lidl oferă și cinci storcătoare de fructe și legume de la Heinner și premiul cel mare, un frigider Fram.

Așadar, ar fi bine să nu campanie speciala și sa profitați de ea. Perioada campaniei se desfășoară din data de 20 februarie și este valabilă până în data de 26 februarie 2023.

De asemenea, Lidl a inclus recent în oferta sa opt sortimente de brânză, premiate la nivel internațional. Aceste produse se regăsesc pe rafturile magazinelor din țară și prețuri accesibile. Este vobra despre bânzeturile rafinate produse în Spania, care provin din mărcile proprii Roncero, Deluxe și din vasta selecție premium „La Queseria de Lidl”

Citiți și: Ce fructe pune Lidl pe raft? De unde provin majoritatea fructelor și legumelor vândute de marele lanț de magazine