Vestea care îi va întrista pe fani. Oana Moșneagu a fost cea care a făcut anunțul, iar Vlad Gherman a confirmat: „Nu ne-am mai văzut de mult”

Vestea care îi va întrista pe fani. Oana Moșneagu a fost cea care a făcut anunțul, iar Vlad Gherman a confirmat. De mai bine de o săptămână, cei doi sunt absenți din mediul online și asta din cauză că s-au confruntat cu preobleme serioase de sănătate, ce i-au ținut la pat zile întregi.

24 ian. 2023, 18:54
Vestea care îi va întrista pe fani. Oana Moșneagu a fost cea care a făcut anunțul, iar Vlad Gherman a confirmat: „Nu ne-am mai văzut de mult”

Vestea care îi va întrista pe fani. Oana Moșenagu și Vlad Gherman s-au bucurat recent de o frumoasă vacanță în Thailanda. La întoarcerea acasă, planurile le-au fost distruse și au trebuit să renunțe chiar și la proiectele pe care le aveau în derulare.

Citește și: Vlad Gherman și Oana Moșneagu au avut nevoie de terapie de cuplu. Ce se întâmplă cu relația celor doi

Vestea care îi va întrista pe fani

Cea care a dat vestea a fost Oana Moșenagu. Aceasta a fost răpusă de gripă și de aproape o săptămână este țintuită la pat. Suferința acesteia a fost surprinsă de către iubitule ei și postată în mediul online. „Hai, bună dimineața, s-a trezit dulceața. Mulțumesc iubitului meu, știe să surprindă esența fiecărei stări prin care trec – a șasea zi în casă, cu gripă”, a scris Oana Moșneagu.

Vlad Gherman se pare că a scăpat ceva mai ușor. Acesta s-a confruntat cu o răceală și deja s-a întors la treabă. Și el a fost răpus pentru câteva zile de boală, însă s-a recuperat ceva m ai rapid. Actorul și-a pus la curent fanii din mediul online cu ce s-a întâmplat în ultima perioadă. Acesta a mărturisit că și el se confruntă cu unele probleme de sănătate, dar sper că lucrurile se vor rezolva curând.

De ce nu am mai postat? Am fost foarte răciți! Neața, fraților! Nu ne-am mai văzut de mult. Oana și cu mine am fost loviți de când ne-am întors din Thailanda. Nu ne-am simțit deloc bine. Am fost la analize. Oana a ieșit pozitivă la gripă, eu încă nu dar am avut alte probleme pe care trebuie ușor, ușor să le rezolv și eu. Pe scurt abia acum am început să ne simțim mai bine. Eu mă duc la filmare și sperăm ca săptămâna asta să ne pune pe picioare definitiv.”, a spus Vlad Gherman.