Vestea momentului de la Digi RCS-RDS! Ce oferte sunt disponibile la început de an

Digi RCS-RDS a făcut anunțul mult așteptat de români! Ce se va întâmpla cu facturile în 2024 și ce trebuie să știe abonații.

15 ian. 2024, 17:33
Vestea momentului de la Digi RCS-RDS! Ce oferte sunt disponibile la început de an
Vestea momentului de la Digi RCS-RDS! Ce ofere sunt disponibile la început de an

Digi RCS-RDS aduce vestea așteptată de către toți abonații săi din România. Anunțul momentului vine cu vești extraordinare la începutul anului 2024 și se referă la valoarea facturilor pentru serviciile de telefonie mobilă.

Ofertă pentru portarea afacerii la Digi

„Începe anul cu dreptul!”, este propunerea celor de la Digi, care vin cu o ofertă imbatabilă.

Ianuarie aduce cu sine revenirea la activități după perioada festivă a Crăciunului și Revelionului, iar RCS-RDS România profita de această ocazie pentru a lansa o ofertă extraordinară la serviciile de telefonie mobilă.

Citește și: Când trebuie sacrificați mieii de Paște. Animalele ajung anul acesta la greutăți record

Pentru a beneficia de un abonament la prețul unei cafele servite în liniște la terasă, tot ce trebuie să faci este să îți transporți afacerea la DIGI, rețeaua cu acoperire de top, și să profiți de oferta dublă: Net și minute nelimitate cu Business Nelimitat, la un preț excelent, începând de la 1,25 euro/lună, fără TVA. Știm cu toții că numerele de telefon sunt esențiale pentru succesul unei afaceri, așa că cu cât îți portezi mai multe numere la DIGI, cu atât beneficiezi de prețuri mai mici la pachetul BUSINESS NELIMITAT. Prețul începe de la doar 1,25 euro/lună!

În plus, RCS-RDS România vine cu o ofertă specială de achiziționare a telefoanelor în 24 de rate, fără a fi necesar un avans.

Tariful nu include TVA.

Oferta este valabilă în perioada 1 decembrie 2023 – 29 februarie 2024, disponibilă pentru clienții persoane juridice care portează numărul de mobil de pe un abonament din altă rețea în rețeaua DIGI și optează pentru abonamentul Business Nelimitat pentru o perioadă de 24 de luni. În cadrul ofertei, clienții beneficiază de o reducere de 50 % din valoarea abonamentului lunar în primele 6 luni de la încheierea contractului și au posibilitatea de a achiziționa telefoane mobile cu plata în 24 de rate, fără alte costuri suplimentare, cu avans de 0 euro, cu ratele direct pe factură.

Rețeaua de voce mobilă DIGI acoperă 98,8% din populația României, conform rezultatelor campaniei de măsurare a acoperirii naționale, realizate în 2022 de către ANCOM.

Citește și: Dan Negru și-a exprimat dezamăgirea în ziua în care e aniversat Mihai Eminescu. Ce s-a întâmplat cu unul dintre locurile cele mai frecventate de marele poet