Vestea tragică care a cutremurat presa! Un jurnalist a fost găsit mort în propria casă după 7 luni: „Era disperat, dar își păstra demnitatea absolută”.

Un cunoscut jurnalist a avut parte de un sfârșit tragic! Acesta a fost găsit mort pe podeaua casei lui. Trupul acestuia se mumificase, deoarece au trecut nu mai puțin de șapte luni de la deces.

21 mart. 2023, 11:10
Vestea tragică care a cutremurat presa! Un jurnalist a fost găsit mort în propria casă după 7 luni: „Era disperat, dar își păstra demnitatea absolută”.

O veste tragică a cutremurat presa italiană. Un cunoscut jurnalist a fost găsit mort în casă, după 7 luni de zile de la deces. Trupul neînsuflețit al lui Pier Attilio Trivulzio a fost găsit mumificat în casa sa din cartierul Sant’Agabio din Novara, Piedmont. Bărbatul era un reporter milanez, care se pensionase cu mai mulți ani în urmă. Acum acesta avea 83 de ani și trăia singur.

Citește și: Cristian Tudor Popescu atacat dur de actrița din „Teambuilding”. Actrița Roxana Condurache nu l-a iertat pe jurnalist: „Hai să ne trezim! Mai înjurați din când în când și vă face plăcere”

Trupul acestuia zăcea pe podeaua casei sale de cel puțin șapte luni, după cum a informat Fanpage.it. Decesul nu este suspect, fiind survenit din cauze naturale. Primele date arată ca acest lucru s-ar fi întâmplat în luna august. Nimeni nu a observat decesul lui atât de mult timp. Povestea este cât se poate de tragică, întrucât nimeni nu s-a interesat de soarta lui. Acesta fusese căsătorit și are un fiu care a emigrat cu mai mulți ani în urmă în Anglia, unde activează în industria filmului.

Un jurnalist italian s-a stins din viață în mod tragic

Poliția a fost alertată de un alt jurnalist lombard, Marco Pirola, un prieten al decedatului. Acesta a observat că de mai multă vreme nu a primit niciun fel de veste din partea prietenului său, așa că a decis să alerteze poliția. De asemenea, Marco Pirola a publicat o postare pe rețelele de socializare în care raporta dispariția prietenului său. Acesta nu a obținut însă niciun răspuns.

Pier Attilio Trivulzio s-a născut în anul 1940 și era cunoscut de toți drept „Pat”. Acesta era pasionat de Formula 1, motiv pentru care a devenit jurnalist pe acest segment. De-a lungul timpului a colaborat cu: L’Espresso, La Notte, Il Giorno și l’Ansa, în principal care se ocupau de motoare.

„A plecat așa cum a trăit întotdeauna. O fantasmă. Singur. Așa cum fusese existența lui, care ani de zile s-a intersectat cu a mea. Mă așteptam la asta. Ne așteptam la asta. Dar doare”, a scris Pirola pe Facebook, povestind că fostul său coleg „căuta mereu cu disperare bani. Uneori dormea pe băncile unui parc public sau la gară. „Ca să fie la știri” șoptea roșindu-se puțin. Și noi, și el știam care este adevărul pe care nu voia să-l spună. Era mult mai în vârstă decât toți și fusese adoptat de redacție, de editor și de mine. Într-o zi, deja bătrân, el apăruse în biroul meu cu o pungă de plastic. „Tot ce mi-a rămas din viață este în ea”. Nu glumea. Era disperat, dar își păstra demnitatea absolută”.

Citește și: O nouă tragedie în sportul românesc! A murit un fost jurnalist şi antrenor: „Drum bun spre casă, dragul meu tată!”