Veşti bune pentru mii de elevi! Se dau vouchere de 1.100 de RON în iunie. Anunţ important făcut de Primărie

Veşti bune pentru mii de elevi! Se dau vouchere de 1.100 de RON în iunie. Anunţ important de la primărie în aceste zile. Se dau vouchere pentru mulţi elevi. Înscrierile au început deja, iar bugetul este limitat.

RomaniaTV.net
04 iun. 2019, 06:35
Veşti bune pentru mii de elevi! Se dau vouchere de 1.100 de RON în iunie. Anunţ important făcut de Primărie

Veşti bune pentru mii de elevi! Se dau vouchere de 1.100 de RON în iunie.

Consiliul General al Municipiului București a aprobat un proiect care prevede acordarea unui sprijin financiar sub formă de vouchere pentru elevi, în vederea montării de aparate ortodontice mobile.

ADMITERE LICEU 2019. Scandal după ce broşurile pentru elevi nu au ajuns în şcoli: Îmi cer eu scuze că Ministerul nu a fost capabil 

Proiectul, denumit „SMILE – Mobile”, va fi în valoare de 2.287.720 de lei și va fi constituit prin redistribuirea respectivei sume din bugetul proiectelor derulate prin Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București (ASSMB) a căror execuție se estimează că nu se va finaliza în anul fiscal 2019.

Veşti bune pentru mii de elevi! Se dau vouchere de 1.100 de RON în iunie. „Se aprobă acordarea unui sprijin financiar sub formă de vouchere, în valoare de 1.100 de RON, elevilor cu vârste între 7 și 16 ani, cu domiciliul în Municipiul București sau viză de reședință obținută cu cel puțin 6 luni înainte de depunerea cererii de aplicare în proiect, pentru montarea de aparate ortodontice mobile”.

Veşti bune pentru mii de elevi! Se dau vouchere de 1.100 de RON în iunie. Administrația Spitalelor va emite, în termen de 30 de zile de la data adoptării, 30 mai 2019, Regulamentul pentru implementarea proiectului. Anul trecut, în iunie 2018, consilierii generali au aprobat un alt proiect, în valoare de 200.000 lei, care acorda vouchere de 750 de lei pentru copiii cu vârste cuprinse între 7 și 16 ani care aveau nevoie de aparat dentar. Sumele au fost epuizate în primele săptămâni de la acordare, astfel că cererile ulterioare, neincluse în programul de anul trecut, vor avea acum prioritate.

VOUCHERE pentru români. Toţi locuitorii vor putea beneficia de ele 


loading...
Partenerii noștri