Vești bune pentru nostalgici! Trupa „Morandi” se reunește în 2024! Când va fi lansat albumul de revenire: „Ce e fabulos va veni de acum încolo”

Revenire în forță pe scena românească! Trupa „Morandi” se reunește, iar băieții au planuri mari. Marius Moga și Randi sunt pregătiți să cucerească topurile internaționale.

09 feb. 2024, 13:13
Vești bune pentru nostalgici! Trupa „Morandi” se reunește în 2024! Când va fi lansat albumul de revenire: „Ce e fabulos va veni de acum încolo”
Vești bune pentru nostalgici! Trupa „Morandi” se reunește în 2024! Când va fi lansat albumul de revenire: „Ce e fabulos va veni de acum încolo”

Randi este unul dintre cei mai longevivi și cunoscutți artiși de la noi din țară. Atât individual, cât și alături de Marius Moga, în trupa Morandi, artistul a reușit să fie prezent în topuri. Cei doi au în plan să se reunească și să rupă toate topurile internaționale.

Randi a fost invitat la emisiunea Cancan Exclusiv și a vorbit despre planurile de viitor ale trupei Morandi, dar și despre divergențele din trecut care au existat între el și Marius Moga. Cantautorul anunță revenirea în forță a trupei Morandi. Randi și Moga elaborează un album despre care Andrei Ropcea susține că va cuceri topurile internaționale, dincolo de granița Europei de Est.

Citește și:  Andreea Bălan și Victor Cornea s-au separat. Artista a ajuns singură în România

„Clar au fost niște incompatibilități. Eu eram și foarte încordat mai demult, săream la gâtul lui atunci când părea că e neserios, dezinteresat. Am avut și certuri, am avut și împăcări, am avut și perioade în care am zis „gata, nu mai fac nimic, fac eu solo, că prea trag de omul ăsta”. Dar până la urmă, cea mai bună chimie și cele mai bune piese pe care le-am făcut tot cu el au fost. Am ajuns amândoi la concluzia asta de ceva luni de zile și am început să lucrăm iarăși.

De data asta chiar cred că este un album mondial și o să depășim granița asta a Europei de Est pe care am avut-o. Și vom fi mari, ce e fabulos va veni de acum încolo. Practic, nu am fost despărțiți niciodată, dar nu cred că ne-am dorit cu adevărat să facem chestia asta să meargă. Acum amândoi ne-am mai calmat, am început să ne acceptăm defectele și din motivul ăsta suntem foarte relaxați și ies piesele mult mai ușor. Nu ne mai enervăm dacă unul nu ajunge la timp, chestii din astea, ne-am maturizat”, a explicat Randi.

Randi a mai pus în discuție și ideea de reinventare. El a explicat că este nevoie să te adaptezi la stilurile actuale și să aduci mereu ceva nou în fața publicului.

„Am avut multe perioadă de pauză, iar în aceste perioade de pauză intram și în panică, se diminua și numărul de concerte. Și te gândeai „cum să continui, ce trebuie să fac, cum să mă reinventez, ce vrea lumea să audă de la noi, cât mai putem să punem și noi peste, ca să nu ne repetăm”. Nu poți să-i dai omului același lucru pe care l-a auzit acum patru, cinci ani. Trebuie să iei esența a ceea ce înseamnă brandul tău și să-l îmbraci diferit. Acolo vine talentul unui producător și al unui songwriter. Să nu te mai repeți, adică să sune a Morandi, dar să fie fresh. Nu știu cum am nimerit-o, dar am nimerit-o. Avem de scos acum două single-uri, cu Universal, apoi nu știm cu cine o să semnăm noul album. Sunt mai mulți interesați, cred că ori scoatem ori la finalul acestui an, ori 2025”, a explicat Randi.

Citește și: O vedetă din România a trecut prin momente îngrozitoare, după ce s-a urcat într-un taxi! Ce a putut păți: ”I-am cerut un singur lucru”