Vești bune pentru pasionații de călătorii! Românii pot achiziţiona bilete de avion la prețuri începând de la 20 de euro

Începutul de an vine cu vești bune pentru cei pasionați de călătorii. În luna ianuarie 2023, aceștia își vor putea achiziționa bilete de avion la prețuri începând de la 20 de euro pe zbor pentru cele mai căutate destinații din Europa, exact ca înainte de pandemia de COVID-19.

29 dec. 2022, 09:22
Vești bune pentru pasionații de călătorii! Românii pot achiziţiona bilete de avion la prețuri începând de la 20 de euro

Vești bune pentru pasionații de călătorii! Anul 2023 se anunță a fi unul propice pentru călătorii și asta pentru că companiile aeriene vor lansa foarte multe oferte, iar românii vor putea să își cumpere bilete de avion pentru cele mai căutate destinații din Europa mai ieftine decât un bilet de tren.

Citește și Scandal monstru la bordul unui avion. O stewardesă a izbucnit: „Ține-ți gura, nu sunt servitoarea ta” VIDEO

Vești bune pentru pasionații de călătorii!

„În timpul pandemiei companiile aeriene s-au confruntat cu lipsa personalului, cu un număr de zboruri sau locuri pe zbor cu mult reduse faţă de perioada pre-pandemică, aeroporturile nu aveau suficient personal pentru a asigura serviciile la sol, iar călătorii şi-au schimbat stilul de a călători. Cu toate aceste elemente necunoscute, sistemul de preţuri şi promoţii nu a mai fost o prioritate şi nici nu s-au respectat vechile perioade de rezervare şi promoţii. Vestea bună este că, începând cu anul 2023, promoţiile la biletele de avion vor aduce preţuri similare cu cele dinainte de pandemie şi că vom vedea din nou bilete de avion sub 50 euro pentru cele mai iubite destinaţii europene. Primele promoţii sunt deja active, astfel că românii pot găsi chiar şi acum bilete de avion pentru anul 2023 începând de la 20 de euro/zborul”, arată cea mai recentă analiză realizată de Vola.ro, potrivit Agerpres.

Experții din turism anunță că în următoarele săptămâni companiile aeriene vor lansat tot mai multe oferte pentru zborurile de anul viitor. Aceștia susțin că cele mai multe oferte vor fi lansate în ianuarie pentru că în mod tradițional, aceasta este luna cu cele mai mari oferte la biletele de avion. 

Astfel, ianuarie este luna celor care iubesc să călătorească. Aceștia vor putea să beneficieze de reduceri uriașe la biletele de avion pentru rutele clasice cum ar fi București-Milano, București- Viena sau București-Madrid, unde de regulă, românii optează pentru un city-break ori o vacanță la ski.

În ianuarie 2023, românii vor scoate din buzunar pentru un zbor cu avionul către Milano, Londra sau Viena, în jur de 20 de euro.

Potrivit reprezentanților din turism, în topul celor mai ieftine bilete de avion se află și Veneția, prețul unui zbor pornește de la 26 de euro. De asemenea, cei care vor să plece în 2023 la roma sau la Bruxelles trebuie să știe că prețurile pentru un bilet de avion pornesc de la 30 de euro pe zbor.

Citește și O nouă tragedie aeriană îndoliază întreaga ţară! Avion prăbușit pe plajă: nu există supraviețuitori